Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προς… αθώωση οι εμπλεκόμενοι

 

Εκδικάστηκαν την Πέμπτη (29/09) οι υποθέσεις για τα «στημένα».

 

 

Με τους ποδοσφαιριστές, Τάσο Θάνο, Κώστα Ηλιούπουλο και τους Αγροτικό Αστέρα, Λεβαδειακό, Ρόδο, Αετό Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας να παίρνουν αναβολή για το πρωί (11:00) της Δευτέρας (04/10), ο αθλητικός δικαστής εξέτασε τις υπόλοιπες υποθέσεις στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων. Βασικός μάρτυρας ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τοποθετήθηκε για όλους, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Δόξα Δράμας και τον μεγαλομέτοχό της, Θανάση Σάμιο, όπως και τον Πανθρακικό και τον Θοδωρή Σαββάκη.

 

Για την περίπτωση του Θρασύβουλου (παιχνίδι Θρασύβουλος – Ηλιούπολη) ο Κούγιας τόνισε ότι μπορεί το «στήσιμο» να έγινε εν αγνοία των γηπεδούχων, αφού όπως τόνισε: «Ο διαιτητής Δημητρόπουλος εκτελούσε εντολές του Τσακογιάννη και είναι ανήθικος». Σημείωσε ακόμα ότι ο Θρασύβουλος: «Ανέβαινε τις κατηγορίες σαν τα στραγάλια, αλλά ο πρώην πρόεδρος, Γιάννης Ρόδης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος». Άγνοια για το κατηγορητήριο δήλωσε ο νυν πρόεδρος, Σωτήρης Μασούρης και τόνισε: «Απορεί το πανελλήνιο με την κλήση μας».

 

Επίσης, κατέθεσαν οι βοηθοί του αγώνα Θρασύβουλος – Ηλιούπολη, ο Βερρής και η Κουτσουμπού.

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κούγιας σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Διαγόρα, λέγοντας για τον μεγαλομέτοχο Κώστα Χρυσοχοϊδη: «Μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι όταν έχεις το πιστόλι στον κρόταφο είσαι αναγκασμένος να κάνεις εκπτώσεις ηθικής». Σημείωσε ακόμα ότι οι «κυανέρυθροι» ήταν για μήνες απλήρωτοι και ότι ο Ρούσεφ σε συνομιλία τους, του είχε πει: «Αν δεν δίνουμε τα παιχνίδια, δεν θα έχουμε να ζούμε τα παιδιά μας».

 

Από τον Διαγόρα ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε ο αμυντικός Γιώργος Πουλόπουλος, ο πρώην προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης και ο πρόεδρος Μιχάλης Σταθόπουλος. Όλοι τους αρνήθηκαν ότι έχουν κάνει κάτι το μεμπτό, ενώ για τον Πουλόπουλο ο Κούγιας τόνισε: «Είναι καλύτερος παίκτης από τον Μόρα, αλλά έχει μπλέξει με κακές παρέες όπως με τον Μάκη Σιδηρόπουλο, ο οποίος είναι ο γκουρού του παράνομου στοιχήματος».

 

Έξαλλος ήταν ο διαιτητής, Σέγγος, ο οποίος υποστήριξε ότι ουδέποτε έχει μιλήσει με τον Γιώργο Τσακογιάννη, ούτε έχει συναλλαγές με εκείνον στον λογαριασμό του.

 

Για το παιχνίδι Ιωνικός – Πανθρακικός (0-1) αμφότερες οι πλευρές υποστήριξαν ότι το ματς ήταν επεισοδιακό με πολεμικό κλίμα, ενώ για το Ηλιούπολη – Δόξα Δράμας (0-2) ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Σάμιος εκτός εαυτού είπε: «Είμαι αριστούχος της Νομικής και το κατηγορητήριο δεν ευσταθεί και με προσβάλει σαν άνθρωπο. Κατηγορούμαι γιατί; Γιατί συναντήθηκα με τον Χάλκο στη Γλυφάδα και μου ζήτησε να δώσω λεφτά για να πάρω το ματς και εγώ αρνήθηκα. Εγκαλώ τον κύριο Αντωνακάκη και θέλω να εκδοθεί απόφαση άμεσα, γιατί θα φύγω για την Κορέα και θα εκκρεμεί σε βάρος μου ένα κατηγορητήριο που δεν έχει στοιχεία»! «Έχετε δίκιο», του είπε ο πρόεδρος και στη συνέχεια κλήθηκε ως μάρτυς ο τερματοφύλακας Ντίνο Σέρεμετ, που αφηγήθηκε όσα πέρασε στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep