Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν μπορούμε να πάρουμε Μπρέσκα»

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο FL News πως η Παναχαϊκή δεν μπορεί να πάρει τον Μάριο Μπρέσκα επειδή είναι εκτός προϋπολογισμού για μια ομάδα της Football League. Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο FL News πως η Παναχαϊκή δεν μπορεί να πάρει τον Μάριο Μπρέσκα επειδή είναι εκτός προϋπολογισμού για μια ομάδα της Football League.

Ο Αλέξης Κούγιας διευκρινίζει στο FL News πως ποδοσφαιριστές όπως ο Μάριο Μπρέσκα είναι εκτός προϋπολογισμού για την Παναχαϊκή και την Football League.

Η Παναχαϊκή δεν αντέχει μεταγραφές επιπέδου Μάριο Μπρέσκα. Είναι ποδοσφαιριστής που παίρνει 135.000 ευρώ το χρόνο και αυτό για μια ομάδα της Football League είναι απαγορευτικό. Με έσοδα 180.000 ευρώ από χορηγίες του ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά δικαιώματα δεν μπορείς να κάνεις τόσο δαπανηρές μεταγραφές.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στο Fl News βάζει τέλος στα σενάρια για την απόκτηση του Μάριο Μπρέσκα και τονίζει πως η ομάδα της Πάτρας κοιτάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Η Παναχαϊκή δεν αντέχει μεταγραφές επιπέδου Μάριο Μπρέσκα. Είναι ποδοσφαιριστής που παίρνει 135.000 ευρώ το χρόνο και αυτό για μια ομάδα της Football League είναι απαγορευτικό. Με έσοδα 180.000 ευρώ από χορηγίες του ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά δικαιώματα δεν μπορείς να κάνεις τόσο δαπανηρές μεταγραφές.

Εμείς ψάχνουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και συζητάμε μόνο με αυτούς. Κάναμε τις πρώτες μας δύο μεταγραφές με την απόκτηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου και του Κωνσταντίνου Πλέγα και κάνουμε και άλλες κινήσεις».

Δεν μας έχει προταθεί ποτέ και φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια μεταγραφή. Μάλλον θα είναι παιχνίδια μάνατζερ . Εκτιμώ τον Μάριο Μπρέσκα, μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής και θεωρώ πως είναι ανάμεσα στην κορυφαία δεκάδα ξένων επιθετικών που έχουν έρθει στη χώρα μας.

Πως προέκυψε τότε η φημολογία για τον Μάριο Μπρέσκα;

«Δεν ξέρω. Δεν μας έχει προταθεί ποτέ και φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια μεταγραφή. Μάλλον θα είναι παιχνίδια μάνατζερ που θέλουν να ακουστούν ονόματα. Εκτιμώ τον Μάριο Μπρέσκα, μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής και θεωρώ πως είναι ανάμεσα στην κορυφαία δεκάδα ξένων επιθετικών που έχουν έρθει στη χώρα μας».

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιούλιος 2012 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep