Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ριαβόγλου: «Οι αδερφές ξαναχτύπησαν»

Ο Κώστας Ριαβόγλου μίλησε στο FL News και τόνισε πως όλα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για παρέμβαση του στο διοικητικό συμβούλιο της Football League είναι ψέματα. Ο Κώστας Ριαβόγλου μίλησε στο FL News και τόνισε πως όλα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για παρέμβαση του στο διοικητικό συμβούλιο της Football League είναι ψέματα.

Εξαλλος ο Κώστας Ριαβόγλου με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για παρέμβαση του στο διοικητικό συμβούλιο της Football League κατά Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή.

«Το πιο τραγελαφικό από όλα είναι πως δεν έχει γίνει καν συζήτηση για αυτό το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο, ούτε ήταν θέμα προς συζήτηση. Προκαλώ οποιονδήποτε να φέρει τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά, ή οποιονδήποτε από όσους ήταν μέσα να δηλώσει επώνυμα πως τα είπα».

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Football League ο Κώστας Ριαβόγλου «χρεώθηκε» από κάποια δημοσιεύματα μια παρέμβαση κατά της αναδιάρθρωσης και των ομάδων που είναι να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο ίδιος θέλησε να δώσει την πραγματική διάσταση του θέματος και μίλησε στο FL News για τα όσα έγιναν στο διοικητικό συμβούλιο της Football League.

«Τους τελευταίους μήνες δεν ήμουν σε κανένα από τα συμβούλια διότι και ο Αγροτικός Αστέρας είχε τελειώσει ουσιαστικά και εγώ είχα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Κατέβηκα στην τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς διότι ήθελα να αποχαιρετήσω πέντε ανθρώπους που εκτιμώ, διότι σίγουρα δεν τους εκτιμώ όλους. Η σχέση μου με το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει από την αρχή του χρόνου και μάλιστα δεν διαβάζω ούτε ρεπορτάζ σε εφημερίδες και ίντερνετ διότι απεχθάνομαι τα περισσότερα.

«Προβληματίστηκα από πού μπορεί να προήλθε όλο αυτό το φανταστικό θέμα και κατέληξα πως είτε κάποιος από τους παρόντες στο συμβούλιο έχει αυτή την άποψη, αλλά δεν έχει το σθένος να βάλει το όνομα του δίπλα και το χρέωσε σε εμένα, είτε κάποιος από αυτούς που έλειπαν δεν είχε καλή ενημέρωση».

Ενημερώθηκα από φίλους μου πως υπάρχει μια παρέμβαση μου στο συμβούλιο της Football League στην οποία αναφέρω πως με την αναδιάρθρωση θέλουν κάποια κέντρα αποφάσεων να αναστήσουν τους πεθαμένους. Αυτό είναι εντελώς ψευδές και όλα τα δημοσιεύματα που το αναφέρουν είναι αναληθή. Το πιο τραγελαφικό από όλα είναι πως δεν έχει γίνει καν συζήτηση για αυτό το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο, ούτε ήταν θέμα προς συζήτηση. Προκαλώ οποιονδήποτε να φέρει τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά, ή οποιονδήποτε από όσους ήταν μέσα να δηλώσει επώνυμα πως τα είπα.

Προβληματίστηκα από πού μπορεί να προήλθε όλο αυτό το φανταστικό θέμα και κατέληξα σε δύο συμπεράσματα.Το πρώτο είναι πως κάποιος από τους παρόντες στο συμβούλιο έχει αυτή την άποψη, αλλά δεν έχει το σθένος να βάλει το όνομα του δίπλα και το χρέωσε σε εμένα. Το δεύτερο είναι πως κάποιος από αυτούς που έλειπαν δεν είχε καλή ενημέρωση από όσους του τα μετέφεραν και το έδωσε προς τα έξω.

Δυστυχώς πριν από λίγους μήνες είχα κάνει λόγο για αδερφές που διοικούν τις ομάδες. Τότε πάλι η δήλωση μου είχε παρερμηνευθεί και είχε γίνει «αδερφές διοικούν το ποδόσφαιρο». Θέλω να πω πλέον πως υπάρχουν ομάδες που τις διοικούν αδερφές και οι αδερφές ξαναχτύπησαν».

«Δυστυχώς πριν από λίγους μήνες είχα κάνει λόγο για αδερφές που διοικούν τις ομάδες. Τότε πάλι η δήλωση μου είχε παρερμηνευθεί και είχε γίνει «αδερφές διοικούν το ποδόσφαιρο». Θέλω να πω πλέον πως υπάρχουν ομάδες που τις διοικούν αδερφές και οι αδερφές ξαναχτύπησαν»

Η άποψη σαν για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή ποια είναι;

«Είχα πει και τότε πως έχει συντελεστεί μια αδικία σε ένα χώρο που επικρατεί η νοθεία, η βρωμιά και όλα τα άσχημα της ελληνικής κοινωνίας. Ολοι όσοι βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου έχουν κάνει τις ατασθαλίες τους. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα πήραν τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου για τις υποθέσεις των στημένων του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ηρακλής την πλήρωσε για όλες τις πλαστογραφίες που έχουν γίνει στις ομάδες. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα έλεγε πως δεν πρέπει να αποκατασταθούν αυτές οι ομάδες. Τόσο για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, όσο και για τον Ηρακλή που υπάρχει ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο, αφού η μισή μου οικογένεια τον υποστηρίζει».

Το μέλλον σας δηλαδή δεν είναι στο ποδόσφαιρο;

«Εχω αποχωρήσει ουσιαστικά από το προηγούμενο καλοκαίρι από το ποδόσφαιρο. Βρέθηκα κάποιες στιγμές μέσα στη σεζόν κοντά ώστε να βοηθήσω τον Αγροτικό Αστέρα που είναι η ομάδα μου και βοήθησα όσο μπορούσα τη νέα διοίκηση του. Πλέον δεν θα είμαι πάλι ως παράγοντας στο ποδόσφαιρο. Θα είμαι από έναν άλλο χώρο και πιστεύω πως αυτό θα μπορώ να το ανακοινώσω σύντομα».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούλιος 2012 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep