Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Μυροφορίδης στο «FL NEWS»

Θέση στο «FL NEWS» πήρε ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τον Σταμάτη Βελλή για το ενδεχόμενο να αναλάβει να «τρέξει» τον Απόλλωνα, στον οποίο η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι στάσιμη.

Ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ο Παύλος Μυροφορίδης φαινόταν να είναι ο άνθρωπος που θα αποτελούσε τη «γέφυρα» ανάμεσα στον Βελλή και στη νέα εποχή του Απόλλωνα. 

 

Ο τέως τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού δήλωσε αρχικά τα ακόλουθα και ξεδιάλυνε το τοπίο: «Δύο φορές τα έχω πει με τον κ. Βελλή και κουβεντιάσαμε συγκεκριμένα πράγματα για την επόμενη ημέρα του Απόλλωνα. Μου εξήγησε ότι θέλει να φύγει. Αλλά να φύγει και να αφήσει σε καλή κατάσταση την ομάδα. Του παρέδωσα μια λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παίξουν στον Απόλλωνα».

 

Και διευκρίνησε: «Μου ζήτησε να την κρατήσω αυτή τη λίστα στην άκρη, ούτως ώστε αν κάποιος εμπλακεί στον Απόλλωνα να χρησιμοποιηθεί. Ο κ. Βελλής δεν είναι κανένα παιδάκι. Έχει εκφράσει τη θέση να φύγει από την ομάδα και όσα έχει πει ισχύουν. Εγώ του είπα να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από το χώρο του ποδοσφαίρου, γιατί άτομα σαν κι εκείνον δεν αξίζει να ασχολούνται με τον χώρο αυτόν. Είναι πολύ τίμιος για να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Και του το είπα εγώ, που μια τέτοια εξέλιξη δεν θα με συνέφερε στη δουλειά που κάνω. Όπως και να 'χει, όταν κι εφόσον μου ζητηθεί η οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ να την προσφέρω. Μπορώ να φτιάξω μια ανταγωνιστική ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Έτσι έχει η όλη ιστορία».

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep