«Να χαιρόμαστε το παιχνίδι»

Ο Ξενοφών Πάνος μιλά στο FL News για τους φετινούς στόχους του ΑΟΤ

Η «νέα ημέρα» στον ΑΟΤ ακούει στο όνομα Δημήτρης Μπαταγιάννης, με τον Ξενοφώντα Πάνο να  αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό κτύπημα της νέας διοίκησης της ομάδας των Τρικάλων.

Ο πρώην αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στο FL News  για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει από αυτές τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας της ομάδας, τονίζοντας πως τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους.

Αναλυτικά:

Λένε πως η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί. Πες μας δύο λόγια για την δουλειά που γίνεται σε αυτό το ξεκίνημα της προετοιμασίας

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Φτιάχνεται μια νέα ομάδα, οπότε ήταν πιο δύσκολο να προσαρμοστούμε. Το καλό για εμάς, όμως, ήταν πως όλα τα παιδιά μπήκαν στο κλίμα. Σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας είμαστε σωστοί. Κάναμε σωστά την δουλειά μας. Στο φιλικό με τον ΟΦΗ είχαμε μεγάλη διάθεση, οπότε όλη η πορεία , τόσο τις πρώτες ημέρες στα Τρίκαλα, όσο και μετά στο Καρπενήσι, ήταν πολύ καλή». 

Την περσινή σεζόν έζησες την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης και την άνοδο στην Super League. Πιστεύεις πως κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί και φέτος;

«Στόχος μας, από την πρώτη ημέρα, ήταν να καταφέρουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο με ωραίο ποδόσφαιρο, ποιοτικό. Θα προσπαθήσουμε πολύ γι αυτό. Είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε στόχο την άνοδο. Δεν πρέπει από τώρα να κοιτάζουμε κάτι τέτοιο».

Το φινάλε της περσινής σεζόν βρήκε τον ΑΟΤ να…. διαλύεται, καθώς αποχώρησαν, τόσο η διοίκηση με τον προπονητή, όσο και η πλειοψηφία των παικτών. Οι κινήσεις της διοίκησης Μπαταγιάννη, όμως, ήταν εντυπωσιακές, σε τέτοιο βαθμό, που πολλοί, πλέον, σας θεωρούν ένα από τα φαβορί για την άνοδο.  Σας αγχώνει κάτι τέτοιο;

«Ήμουν η πρώτη φετινή μεταγραφή του ΑΟΤ. Όταν μίλησα με τον κ. Μπαταγιάννη, μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας, το οποίο στηρίχθηκε στο καλό ποδόσφαιρο, για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτό το έκανε πράξη, καθώς έχουν έρθει ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα. Δεν έχουμε στο μυαλό μας το… μικρόβιο της διάκρισης. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, με την βοήθεια του προπονητή, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, κάνει εξαιρετική δουλειά, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια, νομίζω πως ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Το θέμα είναι να είμαστε ήρεμοι και αν έρθει κάτι, καλοδεχούμενο. Στόχος ξεκάθαρος είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν;

«Η ομάδα είναι νέα, όμως το πρωτάθλημα αργεί ακόμα να ξεκινήσει. Με τα φιλικά που παίζουμε, σιγά – σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό, θα γνωριστούμε μεταξύ μας καλύτερα. Όταν θα έρθει η έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη να ανταπεξέλθει. Σίγουρα έχουμε και το κύπελλο που προηγείται, όμως μέσα στα φιλικά θα βρούμε την χημεία μας για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Όλα θα πάνε καλά».

Δύο λόγια για το πρωτάθλημα της Football League.

«Σίγουρα υπάρχουν 3-4 ομάδες που έχουν κάνει κάποιες κινήσεις, όμως θέλει δουλειά ακόμα. Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα, ομάδες που δεν ξέρουν ακόμα αν αγωνιστούν στην κατηγορία.   Όπως και πέρσι, υπάρχουν ομάδες που στα χαρτιά ξεχωρίζουν. Και τον Απόλλωνα πέρσι δεν τον πίστευαν πολλοί, όμως εμείς είμαστε μια οικογένεια και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Προσωπικά δεν παίζει μπάλα η φανέλα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι τα αποδυτήρια και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να δίνει το 100% στην προπόνηση και στον αγώνα και στο τέλος θα βγει το ταμείο». 

Τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα και από εσένα προσωπικά;

«Επειδή βλέπω αυτές τις ημέρες την συμπεριφορά των παιδιών, είμαι σίγουρος πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε μάχη. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο. Χωρίς μεγάλα λόγια. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς είναι  να χαιρόμαστε τα παιχνίδια και εμείς, αλλά περισσότερο ο κόσμος Τα γήπεδα είναι άδεια και τα Τρίκαλα είναι μια πόλη με πολύ κόσμο που «διψάει» για θέαμα. Αυτή η καινούρια προσπάθεια που κάνει ο κ. Μπαταγιάννης πιστεύω πως θα τραβήξει κόσμο στο γήπεδο και  θα προσφέρουμε και το ανάλογο θέαμα και χαρά στους οπαδούς μας.  Όσον αφορά προσωπικά εμένα, ένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εγώ θα βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα θα βοηθήσει εμένα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 15 Αύγουστος 2017 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep