«Διάκριση μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο»

Η επιτυχία μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο, είναι ο στόχος του ΑΟΤ, όπως τονίζει στο FL News, ο Δημήτρης Καπός

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Σωτήρης Αντωνίου στηρίζει πολλές από τις ελπίδες των Τρικάλων για διάκριση, είναι ο Δημήτρης Καπός. Ο 24χρονος φο, που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ, με δηλώσεις του στο FL News, μιλά για τον νέο σταθμό της καριέρας του, τον φετινό στόχο των Τρικάλων, καθώς επίσης και το πόσο μπορεί η παρουσία του στην ομάδα, να τον βοηθήσει για την συνέχεια της καριέρας του. 

«Η προετοιμασία κύλησε ομαλά. Αν εξαιρέσουμε κάποιους μικροτραυματισμούς που είχαν κάποια παιδιά, όλοι ολοκληρώσαμε υγιείς. Δώσαμε ένα φιλικό με τον ΟΦΗ και βγάλαμε κάποια αρχικά συμπεράσματα, όμως ακόμα είμαστε στις πρώτες ημέρες και πιστεύω πως στην συνέχεια θα πάνε όλα καλά», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Καπός, που στην συνέχει αναφέρθηκε στον νέο του προπονητή, τον Σωτήρη Αντωνίου.

«Είμαστε μια νέα ομάδα και δουλέψαμε καθημερινά πολύ σκληρά, υπό τις οδηγίες του κ. Αντωνίου. Μας πέρασε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας και με τον καιρό θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Η φιλοσοφία του είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ο κόσμος διψάει για όμορφο ποδόσφαιρο και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τον ικανοποιήσουμε». 

Ο ΑΟΤ εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 13 συνεχόμενες νίκες. Μπορεί κάτι τέτοιο να επαναληφθεί και φέτος; Τι λέει πάνω σε αυτό ο νέος άσος των Τρικάλων.

«Πέρσι τα Τρίκαλα έκαναν μια πολύ καλή χρονιά. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά που γνωριζόμαστε τώρα και μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και κοιτάμε όσο ψηλότερα γίνεται.  Αυτό θα έρθει, όμως, μόνο μέσω του καλού ποδοσφαίρου».

Οι πολλές αποδεσμεύσεις, με το πέρας της περσινής σεζόν, σε συνδυασμό με την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά, προκάλεσαν την ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Η συνέχεια, όμως, ήταν εντυπωσιακή, με την νέα διοίκηση Μπαταγιάννη να προχωρά σε πλήθος ποιοτικών μεταγραφών, που μετατρέπουν τα Τρίκαλα, για πολλούς, ακόμα και ως φαβορί για την άνοδο.  Ο Δημήτρης Καπός, όμως… κλείνει τα αυτιά στις «Σειρήνες».

«Εμείς δεν ακούμε τι λέγεται δεξιά και αριστερά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, να δέσουμε σαν σύνολο. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Όσο πιο ψηλά φτάσουμε, τόσο καλύτερα».

Ο 24χρονος φορ αποκτήθηκε ως δανεικός από την ΑΕΛ, με τον ίδιο, πάντως, να δηλώνει εντυπωσιασμένος από την δουλειά που γίνεται στα Τρίκαλα, τονίζοντας πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ομάδες της Super League.

«Τα Τρίκαλα είναι μια οργανωμένη ομάδα που δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ομάδες της Super League, καθώς έχει και δικό της γήπεδο και προπονητικό».

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Καπός ελπίζει πως η παρουσία του στον ΑΟΤ θα είναι τέτοια, ώστε του χρόνου τέτοια εποχή θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή του στην ΑΕΛ.

«Με αυτή τη προοπτική ήρθα στα Τρίκαλα. Η ομάδα η ίδια θα με βοηθήσει να βελτιωθώ, μέσω καθημερινής δουλειάς. Να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και την νέα σεζόν να επιστρέψω στην ΑΕΛ, έχοντας τις κατάλληλες εμπειρίες».

Τέλος, ο άσος των Τρικάλων δεν παρέλειψε να δώσει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

«Ο κόσμος να περιμένει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και ωραίο ποδόσφαιρο, ώστε να σταθεί στο πλευρό μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 14 Αύγουστος 2017 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep