«Ομάδα με αρχές ο ΑΟΤ»

Με τα καλύτερα λόγια μιλά για τον ΑΟ Τρίκαλα, με δηλώσεις του στο FL News, ο Στράτος Χιντζίδης

Ο Στράτος Χιντζίδης είναι ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ανανεωμένου ΑΟΤ. Ο 30χρονος αμυντικός μίλησε στο FL News για τον νέο σταθμό της καριέρας του, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση των Τρικάλων, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό τομέα, ενώ και αυτός από την πλευρά του τόνισε πως στόχος του ΑΟΤ είναι να ευχαριστήσει τους οπαδούς του, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά:

Τι είναι αυτό που σε έκανε να πεις ναι στην πρόταση των Τρικάλων

«Γνωρίζω πως είναι μια ομάδα με αρχές, με διοικητική ηρεμία, με έναν προπονητή που έχει στόχους και γνώσεις, πολλούς έμπειρους παίκτες αλλά παράλληλα και καλούς νέους. Οι διοικούντες της ομάδας έδειξαν πως με θέλουν και αυτό το εκτίμησα».  
Πες μας δύο λόγια για αυτό το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας

«Αν και ενσωματώθηκα στην προετοιμασία αργότερα από τα υπόλοιπα παιδιά, βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Και τα παιδιά και το προπονητικό τιμ δουλεύουν πολύ, δίνουν βάση σε όλους τους τομείς της προετοιμασίας. Υπάρχει οργάνωση σε πολλά κομμάτια και μέχρι στιγμής όλα είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε».

Είσαι και εσύ της άποψης πως στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι το όμορφο ποδόσφαιρο που θα προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο και αν μέσω αυτού έρθουν οι επιτυχίες, τότε καλώς να έρθουν;

«Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Έχουν έρθει πολλά καινούρια παιδιά, έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Ο στόχος όμως παραμένει κάθε Κυριακή να είμαστε καλοί. Να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε οικογένεια και ότι είναι να έρθει, καλώς να έρθει. Εμείς θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να πηγαίνει η ομάδα καλά».

Πως βλέπεις τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Football League και το γεγονός πως ακόμα δεν ξέρετε πότε θα ξεκινήσετε

«Πρόκειται για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Λίγες είναι οι ομάδες που έχουν μια σωστή οργάνωση. Πολλές ομάδες ξεκίνησαν μόλις πριν από μερικές ημέρες την προετοιμασία τους. Δεν γνωρίζουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες και αντιπάλους για το νέο πρωτάθλημα. Γενικά είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα. Όπως κάθε χρόνο, φέτος είναι ακόμα πιο δύσκολο». 

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τους Άρη και ΟΦΗ ως τα μεγάλα φαβορί και από κοντά τοποθετούν και εσάς. Πιστεύεις πως ο ΑΟΤ μπορεί να μπει σφήνα, όπως έκανε η περσινή σου ομάδα, ο Απόλλωνας

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω  κάποιες ομάδες Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές, έχουν το έμψυχο δυναμικό τους, την ιστορία τους και θα παλέψουν για το καλύτερο. Εμείς θα σεβαστούμε όλους τους αντιπάλους μας και στο τέλος θα δούμε τι μπορεί να γίνει».

Τι πρέπει να προσέξει ο ΑΟΤ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος;

«Σκοπός είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Τα πρώτα παιχνίδια για κάθε ομάδα είναι σημαντικά. Χρειάζεται συγκέντρωση για να υπάρχει καλή συνέχεια. Η αρχή είναι τα πάντα. Να δουλέψουμε όσο μπορούμε στον χρόνο που έχουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ποια υπόσχεση μπορεί να δώσει η ομάδα στον κόσμο της;

«Υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να σεβαστούμε την ομάδα, την δυναμική και την ιστορία της και ελπίζουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και στο τέλος να μας χειροκροτήσει αν το αξίζουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 10:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep