«Αξίζαμε την άνοδο»

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποκαλύπτει το «κλειδί της επιτυχίας» που έφερε την άνοδο της Λαμίας στην Super League

Ένας από τα βασικά «εργαλεία» του Μπάμπη Τεννέ, στην πορεία της Λαμίας προς τα «σαλόνια» της Super League, δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας της Φθιώτιδας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, το «κλειδί της επιτυχίας» που έφερε την άνοδο,  τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και τον ιδιοκτήτη, Πανουργιά Παπαιωάννου. Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα στην υποδοχή της αποστολής της Λαμίας από 1000 άτομα, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη και την εξασφάλιση και βαθμολογικά, της ανόδου.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος μίλησε: 

Για την υποδοχή του κόσμου μετά την άνοδο:

«Είναι κάποιες στιγμές που θα μου μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου. Όταν γυρίσαμε από το «Βικελίδης» και είδαμε 1000 άτομα μέσα στην βροχή να μας περιμένουν, ήταν κάτι συγκλονιστικό. Στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι περισσότερες οι ήττες παρά οι καλές στιγμές για αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό».

Για το τι είχε η Λαμία και τα κατάφερε:

«Για να πετύχει μια ομάδα την άνοδο είναι πολλά τα σημεία. Το κλίμα, ο προπονητής, ο πρόεδρος, ο κόσμος και άλλα. Είμασταν αγαπημένοι μεταξύ μας και αυτό ήταν επίσης ένα στοιχείο που μας έδωσε την άνοδο».

Για το πόσο σημαντικό είναι το οικογενειακό κλίμα:

«Σίγουρα το οικογενειακό κλίμα σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Για μένα το κλίμα αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν παίκτες που με φιλοδοξίες ήταν το κλειδί της επιτυχίας».

Για το αν το καλό ξεκίνημα, ή η διάρκεια έφεραν την άνοδο:

«Σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ξεκίνημα, είδαμε Άρη και ΟΦΗ οι οποίοι δεν ξεκίνησαν καλά και καθόλη την διάρκεια της χρονιας ήταν πίσω μας και δεν μας έφτασαν. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό».

Για αυτούς που αμφισβήτησαν τη Λαμία:

«Γενικά υπήρχε αμφισβήτηση και δημιουργούταν θέματα. Το κάνανε για να μας κόψουν την φόρα αλλά εμείς στα αποδυτήρια ούτε καν τα συζητούσαμε αυτά. Δίκαια εμείς και ο Απόλλων πήραμε την άνοδο».

Για τον Μπάμπη Τεννέ:

«Για τον κόουτς δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Έχει κάνει 6 ανόδους στην Α Εθνική. Αυτό μετράει. Το να πω κάτι παραπάνω θα ήταν υπερβολή».

Για τον Πανουργιά Παπαιωάννου:

«Σίγουρα είναι αναγκαίος στο ελληνικό ποδοσφαίρο διότι εξαρτάται μόνο από την τσέπη του. Έχει πάρει την Λαμία που έχει 100.000 πληθυσμό γεμίζει το γήπεδο, το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είναι υγιής κόσμος και ο κ. Πανουργιάς έχει παίξει τον ρόλο του προκειμένου ο κόσμος να μαζευτεί στο γήπεδο. Από εδώ και πέρα θα δοθούν πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά να διακριθούν μέσω της ομάδας που δημιούργησε ο Πανουργιάς Παπαιωάννου».

Για τον μέλλον του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος στην Λαμία. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα δεν το μετάνιωσα. Από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε με την διοίκηση το επόμενο διάστημα και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το τι περιμένει στην Σούπερ Λιγκα από την Λαμία:

«Κοιτάξτε για να είμαστε αντικειμένικοι. Τον πρώτο χρόνο η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει πως θα παραμείνει στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα έχει όλα τα στοιχεία και προδιαγραφές ώστε να γίνει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας».

Για το αν η παρουσία του κόσμου είναι το όπλο και για την Σούπερ Λίγκα:

«Σίγουρα το να παίζεις μπροστά σε 200-300 άτομα, όπως γίνεται με πολλές ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας δεν είναι σωστό. Όποια ομάδα έχει κόσμο να την στηρίζει αξίζει να είναι στην Α’ εθνική. Η Λαμία αξίζει να βρίσκεται εκεί γιατί έχει τον κόσμο της. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και νομίζω ότι και με την βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 26 Μάιος 2017 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep