«Τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μιλά για το τι φταίει και ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Super League

Ο Αντώνης Πετρόπουλος πανηγυρίζει, εδώ και μερικές ημέρες, την άνοδο της ομάδας του, του Απόλλωνα Σμύρνης, στην Super League. Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» για την άνοδο του Απόλλωνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην του ομάδα, τον ΟΦΗ και στο τι πήγε λάθος και δεν κατάφερε να βρεθεί και αυτός στα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε:

Για την άνοδο του Απόλλωνα:

«Πιστεύω πως όλα ξεκινούν από μια ισχυρή διοίκηση. Αυτήν την τριετία, ο Απόλλωνας έχει μια σωστή, οικονομικά, διοίκηση και οργανωτικά προοδεύει χρόνο με τον χρόνο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχει ένας πολύ καλός τεχνικός διευθυντής όπως υπάρχει ο Παύλος Μυροφορίδης που ανεβάζει ξανά τον Απόλλωνα και τέλος να υπάρχουν παίκτες που να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο Απόλλωνας είχε όλα αυτά τα στοιχεία και ανέβηκε δίκαια».

Για το τι πήγε στραβά με τον φετινό ΟΦΗ:

«Σίγουρα, όταν υπάρχει το όνομα του ΟΦΗ, όλοι πίστευαν ότι θα έπαιρνε την άνοδο. Όμως, καμία φορά τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα. Εμείς ήμασταν πιο τυχεροί, δεν χάσαμε βαθμούς σε εύκολα παιχνίδια ενώ ο ΟΦΗ δεν κέρδισε την Καλλονή μέσα στην έδρα του. Ασφαλώς και δεν κέρδισε κανέναν πρωτοπόρο όμως όταν μιλάμε για τον ΟΦΗ που έχει έδρα το «Γεντί Κουλέ» που είναι από τις πιο δυνατές έδρες της Ελλάδας, τότε δεν πρέπει να αφήνεις βαθμούς. Όλα κρίθηκαν σε τρία – τέσσερα κομβικά παιχνίδια».

Για το αν έπαιξε ρόλο η διαιτησία:

«Εμείς ανεβήκαμε και έχουμε κερδίσει δύο – τρία πέναλτι και αν κρίνουμε από αυτό που δόθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ήταν αμφισβητούμενο, εγώ δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, είχε επιθετικούς που πετύχαμε όλοι αρκετά γκολ».

Για τον φετινό ΟΦΗ:

«Για τον ΟΦΗ, γνωρίζετε τα συναισθήματα μου και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του και τον κόσμο που με χειροκρότησε γιατί έχει αναγνωρίσει, αυτά τα λίγα που έχω κάνει. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είχε δύο πολύ καλούς προπονητές (σημ. Νιόπλια, Παπαδόπουλο) και κατά την άποψη μου, πρέπει να σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα και να μην μείνει σε αυτό που έγινε φέτος. Οι μεγάλες ομάδες κοιτάζουν μπροστά. Ο ΟΦΗ έχει ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο που είναι στολίδι, διαθέτει μια σοβαρή διοίκηση και εύχομαι να συμμετάσχουν και άλλοι επιχειρηματίες ώστε να δυναμώσει οικονομικά».

Για τα λάθη που πρέπει να διορθώσει ο ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα, να οργανωθεί και τότε πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να στηριχθεί σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, να πάρει ξένους που να κάνουν την διαφορά αλλά και να γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να προσαρμοστούν γρήγορα. Παράλληλα, να έρθουν παίκτες με δίψα που όταν αγωνίζονται σε μεγάλη ομάδα να αντιλαμβάνονται ποια φανέλα φορούν και να θέλουν να διακριθούν».

Για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου:

«Θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με την συμμετοχή ομάδων όπως η Παναχαϊκή και ο Εργοτέλης. Θα είναι πιο ποιοτικό από το φετινό και καλύτερο αφού βλέπουμε φέτος τι προβλήματα υπάρχουν και πόσες ομάδες πάνε να αποχωρήσουν, πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Και για αυτόν τον λόγο, ο ΟΦΗ πρέπει να προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη ημέρα. Κατά την άποψη μου, ο ΟΦΗ πρέπει να κρατήσει το Νίκο Παπαδόπουλο για να πετύχει αυτό που πέτυχε στον Ηρακλή».

Για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ:

«Όταν φοράς μια μεγάλη φανέλα, τότε υπάρχει πίεση αφού ο κόσμος θέλει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι θέμα παικτών και του ρόστερ που θα δημιουργηθεί. Ο Απόλλωνας σε αυτό το κομμάτι ήταν τυχερός, υπάρχουν παίκτες σε κάθε γραμμή που έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και υπήρχαν προσωπικότητες».

Για τα δικά του σχέδια:

«Προτεραιότητα μου είναι να παραμείνω στον Απόλλωνα, πραγματοποίησα μια καλή χρονιά όμως από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν γνωρίζει κανένας τι γίνεται. Θέλω να μείνω στην ομάδα όμως δεν γνωρίζει κανένας τι θα φέρει το μέλλον».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 26 Μάιος 2017 10:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep