Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ολιζαντέμπε: «Ευτυχισμένος στον Βύζαντα»

Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε.

 

 

Την ίδια στιγμή που τα πολωνικά ΜΜΕ επικαλούνται πηγές από τη χώρα μας και σημειώνουν ότι ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, η ιστοσελίδα sport.onet.pl φιλοξένησε την Τετάρτη (02/11) δηλώσεις του επιθετικού του Βύζαντα Μεγάρων. Ο Νιγηριανός πολιτογραφημένος Πολωνός επιθετικός, λοιπόν, εμφανίστηκε διψασμένος να παίξει μπάλα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

«Είναι μία νέα πρόκληση για μένα ο Βύζας», είπε αρχικά ο Ολιζαντέμπε και συνέχισε: «Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι είμαι κουρασμένος, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους εδώ. Υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής, ενώ η σχέση μου με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλή. Θα είναι μία δύσκολη σεζόν, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

 

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, ο διεθνής επιθετικός απάντησε: «Τώρα είμαι στον Βύζαντα Μεγάρων και θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Για την ώρα δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ. Θέλω να παίξω όσο περισσότερο γίνεται».

 

Ο Ολιζαντέμπε είχε δώσει την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στη χώρα μας στο «FL News». Μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

Last modified onΔευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep