Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκαλίτσιος: «Μόνο ΑΕΛ»

 

Ο έμπειρος αμυντικός έδειξε την προτίμησή του.

 

 

Σε συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού βρίσκεται ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και της Λάρισας, Γιώργος Γκαλίτσιος. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sportaction», λοιπόν, ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στην ΑΕΛ και δεν έκρυψε ότι αν επέλεγε επαρχιακή ομάδα θα το έκανε μόνο για τους «βυσσινί».

 

Αναλυτικά η συνέντευξή του Γκαλίτσιου:

 

«Στο ξεκίνημα της κουβέντας μας με τον Γιώργο Γκαλίτσιο, θελήσαμε να μάθουμε τα πάντα αναφορικά με τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το ενδιαφέρον της Δόξας Δράμας για την απόκτησή του: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τα λέει αυτά… Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και απορώ κι εγώ που τα ακούω. Αν θα γύριζα σε κάποια επαρχιακή ομάδα, αυτή θα ήταν μόνο η Λάρισα, που είναι και η μεγαλύτερη απ’ όλες».

 

Υπάρχει όμως περίπτωση να δούμε σύντομα τον διεθνή ακραίο αμυντικό σε κάποιο σύλλογο; «Ναι, είμαι σε επαφές με ομάδες. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι αυτή την στιγμή, αλλά είμαστε σε επαφή», τονίζει ο Γιώργος Γκαλίτσιος, με την απάντησή του στο ερώτημα Ελλάδα ή εξωτερικό να είναι… απλή και σαφής: «Μιλάμε για εξωτερικό».

 

Έπειτα, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην μεγάλη μάχη που δίνει η Εθνική, κόντρα στην Κροατία: «Θέλω να πιστεύω πως η Εθνική θα τα καταφέρει. Είναι βέβαια δύσκολο το έργο των παιδιών, όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν. Είναι καλή ομάδα οι Κροάτες, όμως εμείς έχουμε τα φόντα να τους κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση για το Euro».

 

Όσο για το τι θα πρέπει να προσέξει το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος; Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι σαφής: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το ενενηκοστό λεπτό. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην αμυντική γραμμή και από εκεί και πέρα, το γκολ θα έρθει».

 

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε και για την δική του παρουσία στην Εθνική και το αν για εκείνον είναι… στόχος το Euro 2012: «Όποιος πει πως δεν ενδιαφέρεται για μια κλήση στην Εθνική, είναι ψεύτης. Εγώ, θέλω να βρω όσο πιο γρήγορα γίνεται ομάδα για να φτάσω και πάλι στο σημείο να είμαι παίκτης της Εθνικής».

 

Στα της προετοιμασίας, η ΑΕΛ την Παρασκευή (07/10) θα αντιμετωπίσει στην Τσαριτσάνη τον τοπικό Οικονόμο σε φιλικό ματς που θα ξεκινήσει στις 16:30. Εκτός πλάνων του Κρις Κόουλμαν βρίσκονται οι Πρίφτης, Ρομέου, Φαλάγγας, Αραμπατζής, Φωτιάς, Χασομέρης, Παπαγεωργίου και Σαϊτιώτης.

 

Last modified onΠέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep