Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Βύζας με εμπιστεύθηκε»

Με τον Εμάνουελ Ολισάντεμπε Με τον Εμάνουελ Ολισάντεμπε

Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε χαίρεται το ποδόσφαιρο στα Μέγαρα και τονίζει στον συντάκτη του www.foootballleaguenews.gr Ανέστη Ζαχαράκη πως τώρα στο μυαλό του είναι μόνο ο Βύζας και τίποτε αλλό.



Δεν έχουν μείνει πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας που να λατρεύουν αυτό που κάνουν. Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε είναι ένας από αυτούς. Βασικό ρόλο για τη συμφωνία του με την ομάδα των Μεγάρων έπαιξε η θέληση του να βγάζει την ενέργεια του μέσα στο γήπεδο, στις προπονήσεις, τους αγώνες. Τα γκολ! Δεν υποσχέθηκε πως θα σκίσει τα δίχτυα, ή θα πάρει εκδίκηση για κάτι. Δεν την χρειάζεται, αφού στη διάρκεια της συνέντευξης έδειξε πως τα έχει πολυ καλά με τον εαυτό του και απολαμβάνει τη ζωή στο σπίτι του στα Μελίσσια. Οπότε μια ομάδα κοντα στην Αθήνα που θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο ήταν το ιδανικό. Δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις, ούτε να κάνει κρίσεις για τις δυνατότητες της ομάδας. Ξεκαθάρισε όμως πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και οι συμπαίκτες του τον χρειάζονται όσο και ο ίδιος αυτούς.

Οι πρώτες εντυπώσεις σου από τον Βύζα:

 

«Είναι μία μεγάλη εμπειρία για μένα να παίξω σε μία ομάδα σαν τον Βύζα. Ηρθα για να κάνω το καλύτερο, μετέχω στις προπονήσεις τώρα πέντε μέρες και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθώ να βρω ρυθμό. Είμαστε ένα νέο σύνολο και χρειαζόμαστε χρόνο για να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Μέχρι τώρα είμαι εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα εδώ».

Γιατί διάλεξε να παίξει μπάλα στον Βύζα:

 

«Είναι μεγάλη ιστορία. Η προσφορά τους ήρθε την στιγμή που δεν είχα κάτι άλλο στα χέρια μου, δεν ξέρω γιατί, εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο, ήθελα να συνεχίσω και αποφάσισα να παίξω εδώ».

Μπορεί ο Βύζας να διεκδικήσει μία καλή θέση στην κατάταξη της Football League ή ακόμη και την άνοδο:

 

«Δεν ξέρω, όπως είπα προπονούμαι τώρα με την ομάδα μόλις πέντε μέρες. Ομως η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πολύ καλά με τον προπονητή και τους βοηθούς του και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον κόσμο των Μεγάρων. Δεν ξέρω που θα φτάσουμε, ξέρω μόνο ότι θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό».

Για την Football League και το γεγονός ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει:

 

«Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε παραγοντικά θέματα. Οποτε πουν ότι θα ξεκινήσουμε, θα ξεκινήσουμε. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Εμένα δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο».

Πόσο ακόμη πιστεύεις ότι θα παίζεις ποδόσφαιρο:

 

«Δεν ξέρω ακριβώς. Εξαρτάται από το σώμα μου και πώς θα αισθάνομαι. Θέλω να παίξω όσο το δυνατό περισσότερο μπορώ. Για μένα δεν έχει σημασία το που. Αγαπώ το ποδόσφαιρο».

Πότε θα είσαι έτοιμος στο 100%:

 

«Ο προπονητής έχει το πρόγραμμά του και θα δούμε. Πιστεύω πως θα χρειαστώ τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να βρεθώ στο 100%».

Ηθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα για να παίξεις ποδόσφαιρο:

 

«Ναι, βέβαια! Αλλωστε μένω εδώ με την γυναίκα μου και έχω το δικό μου σπίτι στα Μελίσσια. Τα Μέγαρα είναι κοντά στην Αθήνα και έτσι όλα είναι ιδανικά».

Η σχέση σου με τον προπονητή, Ηλία Φυντάνη πώς είναι:

 

«Είναι πολύ καλή. Είναι ήρεμος τύπος. Σε κάθε περίπτωση για μένα είναι σημαντικό που παίζω ποδόσφαιρο. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα είχα μεγάλο πρόβλημα να βρω ομάδα. Και αυτοί οι άνθρωποι εδώ με εμπιστεύτηκαν»

Εάν θέλεις να στείλει ένα μήνυμα στους οπαδούς του Βύζαντα, τι θα τους έλεγες:

 

«Πρέπει να ξέρουν πως θα προσπαθήσουμε σκληρά. Δεν κάνει ένας παίκτης την ομάδα. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να πάμε καλά».

Το γεγονός ότι έχεις περάσει δύσκολα και από πολλά στάδια σε έχει βοηθήσει να έχεις συγκροτημένη προσωπικότητα:

 

«Κάποιοι νομίζουν πως είναι πολύ μεγάλοι και δεν έρχονται σε ομάδες σαν τον Βύζα. Γιατί; Αν είναι για τα λεφτά, τότε ας κάτσουν στο σπίτι. Εγώ είμαι απλός τύπος. Εχω ζήσει στην Αφρική, στην Ευρώπη, στην Ασία. Στο τέλος της μέρας όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Δεν αλλάζει κάτι. Η μόνη διαφορά είναι ότι μερικοί τρώνε με το δεξί χέρι και άλλοι με το αριστερό. Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού. Ξέρεις όταν πας σε ένα μέρος, λες πάντα, αυτό είναι το χειρότερο που έπαιξα ποτέ. Πας μετά σε άλλο και λες τα ίδια... Να ξέρετε πως το ποδόσφαιρο στην Κίνα έχει περισσότερα προβλήματα από το ελληνικό. Πέρυσι τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τον έβαλαν στη φυλακήλ για στημένους αγώνες».

 

Για το κομμάτι που αφορά τον Παναθηναϊκό πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onΔευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep