Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπάτε σκύλοι αλέστε...

Άνω κάτω έκανε το ματς της Φυλής ο Πέτρος Δημητρίου, άνευ λόγω και αιτίας!

 

Η έκφραση ''μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε'' ουσιαστικά σημαίνει ότι κάνεις μια κατάσταση ή, ένα μέρος άνω κάτω,το οικειοποιήσαι, ενώ δεν έχεις καμιά δουλειά να ανακατεύεσαι ή, να βρίσκεσαι εκεί. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Εθνικού Αστέρα, ο Πέτρος Δημητρίου δεν επρόκειτο να καθίσει στον πάγκο για την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Καισαριανής είχαν το παιχνίδι ξεγραμμένο, καθώς αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των νέων. Εξού και η απόφαση του έμπειρου τεχνικού να απέχει...Όντως;

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε και στο φύλλο αγώνα ο Βασίλης Έξαρχος δηλώθηκε ως προπονητής. Πουθενά ο Δημητρίου. Ξάφνου και μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ του Θρασύβουλου (περίπου στο 40' λεπτό), ο διαιτητής Ανούσης διέκοψε το ματς για ένα λεπτό και ζήτησε από κάποιον άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα να περάσει εκτός γηπέδου. Αυτός ήταν ο Δημητρίου, ο οποίος σε έξαλλη! κατάσταση αρνιόταν να βγει και μάλιστα λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με άνθρωπο της διοίκησης του Θρασύβουλου. Μετά κόπων και βασάνων, ο έμπειρος τεχνικός αποσύρθηκε στα αποδυτήρια με την ''βοήθεια'' των αστυνομικών.

 

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, το ''FLnews'', ρώτησε τους αρμόδιους με ποια ιδιότητα κάθισε στον πάγκο ο Δημητρίου και γιατί προκάλεσε τόση φασαρία, λες και ο Αστέρας έδινε τον υπερπάντων αγώνα. Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο Δημητρίου δεν αναφερόταν πουθενά! στο φύλλο αγώνα, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο αρκετά λεπτά μετά την έναρξη του ματς, έδινε συνέχεια οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, επιτέθηκε φραστικά στον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου Ίκερ Μπεγκόνια (από δική του ασίστ προήλθε το 1-0) και έπειτα αποβλήθηκε από τον ρέφερι του αγώνα. Ήταν εκτός ελέγχου, μουρμούριζε συνεχώς και αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος (προφανώς λόγω των όσων συμβαίνων στην ομάδα του, αφού οι άνθρωποι του Θρασύβουλου σπανίως προκαλούν).

 

Προς τί βέβαια, όλος αυτός ο γενικός χαμός σε ένα παιχνίδι που γνώριζε και ο ίδιος εκ των πρωτέρων ότι θα έπρεπε να περιμένει ένα θαύμα για να πάρει βαθμό;...Ουδείς κατάλαβε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep