Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πλάκα μου κάνετε…

 

Ο Γκρεγκ Μπρούστερ δεν πιστεύει πως ο Ιωνικός βρίσκεται πλέον στην Δ’ Εθνική.

Τα προγνωστικά του στοιχήματος και οι Προβλέψεις από πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει στην Σκωτία έχουν κάνει τον Γκρεγκ Μπρούστερ να διατηρεί επαφή με την ελληνική πραγματικότητα. Ο επιθετικός που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ιωνικό είναι από τους βασικούς συνεργάτες του περιοδικού «Προβλέψεις» που πλέον κυκλοφορεί αυτόνομα στα περίπτερα όλης της χώρας. Σε συνέντευξη που έδωσε δεν πιστεύει πως ο Ιωνικός πλέον δεν βρίσκεται έστω στην Football League, αλλά παίζει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Παράλληλα αποκαλύπτει πως είχε φτάσει πραγματικά ένα βήμα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά όταν πήγαινε στα γραφεία της διαφώνησαν ο Νίκος Κανελλάκης με τον τότε πρόεδρο των Κιτρινόμαυρων Πέτρο Στάθη.
Αναλυτικά όσα είπε για αυτά τα δύο θέματα ο 45χρονος προπονητής που σταμάτησε το ποδόσφαιρο μόλις πριν από τρία χρόνια και πλέον είναι βοηθός προπονητή στην Κρόουλι που αγωνίζεται στην Β' Αγγλίας.
«∆εν µπορώ να χωνέψω ότι ο Ιωνικός αγωνίζεται τόσο χαµηλά. ∆εν το πιστεύω. Οταν µου το είπες νόµιζα ότι µε κορόιδευες. Αγωνίστηκα από το 1996 έως το 2001, είχαµε καλή οµάδα και βγήκαµε Ευρώπη. Θέλω να δω τον Ιωνικό και πάλι στη µεγάλη κατηγορία. Αλλά αυτό δεν µου φτάνει. ∆εν µε ικανοποιεί. Θέλω να τον δω και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθµολογίας και στην Ευρώπη. Εκεί ανήκει. Να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».
Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ:
«Βρισκόµουν µέσα στο αµάξι και κατευθυνόµουν προς τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ όταν µάθαµε από το τηλέφωνο ότι το όχηµα πρέπει να γυρίσει πίσω καθώς ο Κανελλάκης δεν τα βρήκε µε τον Στάθη. Την επόµενη χρονιά έφυγα από τον Ιωνικό για τη Σκωτία και τη Χιµπέρνιαν όπου αντιµετώπισα στην Ευρώπη την ΑΕΚ. Απίστευτο»!

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Γκρεγκ Μπρούστερ στο περιοδικό "Προβλέψεις στο περίπτερο"

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep