Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ρεσιτάλ Καλαϊτζίδη

Εβρισε «αδικαιολόγητα» όπως αποδείχθηκε την γιατρό του αγώνα που έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το γήπεδο. Συνέχισε το σόου του και στην συνέντευξη Τύπου που ήρθε σε αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους.

Στο 70ο λεπτό του αγώνα και ενώ ακόμη η αναμέτρηση ήταν στο 0-0 ο Σαμαράς έπεσε στο έδαφος μετά από μια μονομαχία με τον Σανόκο έξω από την περιοχή της Βέροιας. Η γιατρός του αγώνα έτρεξε αμέσως κοντά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ημαθίας μετά από υπόδειξη του διαιτητή όπως βεβαιώνει ο ίδιος ο ρέφερι και όχι αυθαίρετα όπως υποστήριξε ο προπονητής της Βέροιας.
Ο διαιτητής μετά το πέσιμο του Σαμαρά στο έδαφος τον ρώτησε αν θέλει πρώτες βοήθειες, ο ίδιος του είπε να και κρατούσε το κεφάλι του. Ο προπονητής της ομάδας της Βέροιας, όμως, έβρισε την γιατρό επειδή ο Σαμαράς έμεινε εκτός μετά τις πρώτες βοήθειες και δεν θα ήταν στην περιοχή για την σέντρα που θα έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών. Στην συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν ήταν ικανοποιημένος που φέρθηκε με τέτοιο τρόπο και φυσικά υπερασπίστηκε τη στάση του.
«Ο αντίπαλος μας είχε κερδίσει μια επιθετική φάση και επειδή δεν ξέρει μας αφαιρεί τη δυνατότητα να έχουμε όλους τους παίκτες. Βεβαίως δεν γνωρίζει τους βασικούς κανόνες του ποδοσφαίρου και πως ο διαιτητής είναι ο υπεύθυνος στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίδραση δεν γίνεται για το πρόσωπο, αλλά για την επιλογή του τρόπου δράσης. Βρισκόμαστε 25 χρόνια στα γήπεδα και ξέρουμε ποιος τραυματισμός είναι σοβαρός και ποιος όχι. Δεν μπορεί να μπαίνει αυθαίρετα στο γήπεδο και να μας δημιουργεί μειονέκτημα για μια φάση. Δεν θα είχαμε τον Σαμαρά που είναι από τους καλύτερους αμυντικούς της κατηγορίας στο ψηλό παιχνίδι».
Μετά το τέλος του επεισοδίου υπήρξε και νέα ένταση με τους δημοσιογράφους που του ζήτησαν να απαριθμήσει τις 13 τελικές φάσεις που έκανε η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο, διότι όπως είπε ο δημοσιογράφος είχε σημειώσει μόλις μία. Σε εκείνο το σημείο η απάντηση ήταν αφοπλιστική… «Μάλλον δεν θα είχατε μολύβι. Είστε άτυχοι, όμως, διότι τις σημείωνα σε χαρτί και μπορώ να σας τις διαβάσω όλες μια, μια».
Κύλησε λίγος χρόνος μέχρι να βγάλει το χαρτί από την τσέπη του και άρχισε να διαβάζει και ο διάλογος με τον δημοσιογράφο είναι ο εξής.
- «Στο 7ο λεπτό ο Λαγκλέ έξω από την περιοχή αντί να ανοίξει αριστερά στον Καλτσά χάνει την μπάλα».
- «Αυτό εσείς το λέτε φάση»;
- «Δεν είναι φάση για εσάς δηλαδή»;
- «Μην συνεχίζεται καλύτερα. Τέτοιες φάσεις είναι και οι επόμενες»;
- «Δυστυχώς δεν μπορείτε να μιλήσετε για ποδόσφαιρο», είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και εκεί σταμάτησε και ο διάλογος με την παρέμβαση και των άλλων δημοσιογράφων ώστε να τελειώσει η συνέντευξη Τύπου.

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2012 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep