«Βόμβα» με Μπουρσέλη και 3x3

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League 2 με φοβερό γκολ του Μπουρσέλη στο 88'.

Η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League 2 είχε νικητές (2-1) τους γηπεδούχους. Ο Μπουρσέλης -μπήκε στο 46'- χάρισε τη νίκη στο 88' με φοβερό σουτ εκτός περιοχής, τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τους Κρητικούς (και πρώτο εντός), πρώτη ήττα για τους Θρακιώτες μετά από τρεις ισοπαλίες και μια νίκη.

H Ξάνθη ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυνατά, πιέζοντας ψηλά και υποχρεώνοντας σε αβίαστα λάθη την άμυνα του Εργοτέλη. Κι αφού στο 10' απείλησε με το άστοχο πλασέ του Καπνίδη, ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που σκόραραν στην πρώτη τους τελική. Στο 19' ο Κόνραντ σούταρε μέσα από την περιοχή και σκόραρε για το 1-0. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, τόσο ο Εργοτέλης όσο και η Ξάνθη έφτασαν σε τελικές και κάλλιστα μία από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να βρει δίχτυα.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, ο Πόποβιτς αποφάσισε να περάσει εκτός αγώνα τον Σχρόιεν που έκανε ντεμπούτο, αλλά ήταν και παίκτης που βρισκόταν σχεδόν σε όλες τις άξιες αναφοράς ευκαιρίες των Θρακιωτών. Δικαιώθηκε όμως, καθώς αυτός που τον αντικατέστησε, ο Σιατραβάνης, κέρδισε πέναλτι στο 49' από ανατροπή του Μαζουλουξή. Ο Τάτος το εκτέλεσε στο 50' και μπορεί να είδε τον Κατσιμήτρο να διώχνει τη μπάλα στο αριστερό του δοκάρι, αλλά πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-1 με πλασέ. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Μανουσάκης έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ.

Ακολούθησαν αλλαγές εκατέρωθεν και μέχρι τα τελευταία λεπτά, μέχρι το 80', οι δύο ομάδες είχαν από μία τελική. Ο Εργοτέλης το φάουλ του Μπουρσέλη πάνω από το δοκάρι και η Ξάνθη το σουτ στην κίνηση του Σιατραβάνη που μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος. Στο 84' το σουτ του Τσέλιου πέρασε άουτ, όχι όμως και το καταπληκτικό του Μπουρσέλη στο 88', που χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Μετά τα Χανιά και τον Καραϊσκάκη, ο Εργοτέλης νίκησε και την Ξάνθη και έφτασε τους εννέα βαθμούς.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 19' Κόνραντ, 88' Μπουρσέλης - 50' Τάτος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (56' Σερβιλάκης), Νεράλ, Πέιος, Μπουτσάκης (55' Τσέλιος), Αμπντουλαχί (76' λ. τρ. Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65' Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46' Μπουρσέλης).

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίζο, Γκαρσία, Τζούρμαν, Στάθης, Τ. Παπάζογλου, Τάτος, Μπριλάντε, Σχρόιεν (46' Σιατραβάνης), Τεσίγια (65' Δημούτσος, 85' λ. τρ. Βόλτερς), Ντίνας (65' Μυστακίδης), Καπνίδης (76' Θ. Παπάζογλου).

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 09:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep