Η Δόξα είναι εδώ!

Η Δόξα Δράμας πανηγυρίσε την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα σεζόν, περνώντας (2-3) από την Ιεράπετρα, στον πάγκο της οποίας έκανε ντεμπούτο ο Τίμος Καβακάς. 

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πανηγύρισε η Δόξα. Η ομάδα από τη Δράμα πέρασε από την Ιεράπετρα, επικρατώντας (2-3) του τοπικού ΟΦΙ.

Οι Μαυραετοί μπήκαν καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Μαυριά μόλις στο τρίτο λεπτό. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι Κρητικοί, ήρθε και το 0-2 με παρόμοιο τρόπο. Βαθιά μπαλιά από πίσω, σύγχυση μεταξύ Παπαδόπουλου και Αρναούτογλου, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος (πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα) τσίμπησε την μπάλα, και την έστειλε στα δίχτυα της κενής εστίας. 

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς, στο 31ο λεπτό, ο Λεμονής μείωσε για τον ΟΦΙ. Ο Αγγελόπουλος, ωστόσο, σε μια φάση στην οποία κατέστη φανερή το αμυντικό πρόβλημα των γηπεδούχων λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους διεύρυνε εκ νέου το προβάδισμα της Δόξας.

Ο ΟΦΙ δεν τα παράτησε και μείωσε και πάλι. Ο Γκίνη στο 66ο λεπτό έκανε το 2-3, σκορ που έμελλε ν' αποδειχθεί τελικό. Η ομάδα της Ιεράπετρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Χατζιπιρπιρίδη, αλλά o 19χρονος που αποκτήθηκε δανεικός από τον Άρη δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. 

Οι Κρητικοί παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη, ενώ οι Μαυραετοί που δεν είχαν σκοράρει έως τώρα στο πρωτάθλημα, βρήκαν δίχτυα τρεις φορές και έδειξαν ότι έχουν πνοή. Όλα αυτά ενώ «χτυπήθηκαν» και τρεις βασικοί με τρία κρούσματα κορονοϊού.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ: 31' Λεμονής, 66' Γκίνη - 3' Μαυριάς, 21' Βάντερσον, 51' Αγγελόπουλος

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης (26' Χατζηπιρπιρίδης), Αρναούτογλου (67' Φουάσης), Μασουέρο (46' λ.τρ. Καπίας), Σμίλτος, Ζήσης (57' Τεγούσης), Βογιατζής, Γκίνη, Λεμονής, Μπαράτα (57' Κούστα), Ντάλα Κόστα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μπολάκης, Μαρινάκης (90' Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Αγιώτης, Αγγελόπουλος, Μενσά (72' Πινδώνης), Βάντερσον (78' Σπυρόπουλος), Μαυριάς (90' Φυτόπουλος), Βουγιάκλιγια (72' Σαμπανίδης).

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 09:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep