Μπλόκο Διαγόρα στη Λιβαδειά!

Ο Λεβαδειακός δεν είχε την ουσία και ο Διαγόρας απέσπασε 0-0 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα διεύρυναν το Σάββατο (06/02) Λεβαδειακός και Διαγόρας. Ωστόσο, κερδισμένοι του 0-0 ήταν οι φιλοξενούμενοι που έφυγαν με τον πόντο από την έδρα των Βοιωτών, συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία.

Όσο για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου; Παραχώρησε την τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο γήπεδό της, χάνοντας κι άλλη ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία. Μάλιστα, το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν το πρώτο που κράτησε τους Πράσινους στο μηδέν.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να πάρουν τα ηνία του αγώνα και «έχτισαν» τις περισσότερες επιθέσεις τους από τη δεξιά πλευρά. Αρκετές σέντρες έγιναν από εκεί, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Νίκας (20') και ο Συμελίδης (26') δεν βρήκαν στόχο με κεφαλιά. Η ομάδα της Ρόδου, πάντως, δεν ένιωσε μεγάλη απειλή, αλλά από την άλλη δεν απείλησε κιόλας. Πέτυχε, ωστόσο, τον στόχο της που ήταν να πάει στα αποδυτήρια με το μηδέν παθητικό.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου έκανε πιο επιθετική την ομάδα του στο δεύτερο 45λεπτο, περνώντας στο ματς τον Ενομό αντί του Νίκα, ενώ ο Διαγόρας άλλαξε αριστερό μπακ. Η απόδοση των Βοιωτών ήταν σαφώς καλύτερη, όμως δεν είχαν την ουσία. Στο 50' σε φάση διαρκείας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, στο 64' ο Τζιώρας αστόχησε από πολύ κοντά με κεφαλιά και ένα λεπτό μετά ο Νίλι έπιασε κακό πλασέ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Πράσινους χάθηκε στο 82' όταν έπειτα από συνεργασία των Μπιανκόνι, Συμελίδη ο δεύτερος πλάσαρε ψηλά άουτ. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Λεβαδειακό να έχει 12 τελικές προσπάθειες, έναντι 3 του Διαγόρα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας (46' Ενομό), Καραχάλιος, Μεχία, Πολέτο, Συμελίδης, Νίλι (81' Μαρίνος), Τζιώρας (68' Μπιανκόνι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (46' Μανωλάκης), Σελινιωτάκης, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ (70' Αθανασίου), Μασούρας, Λινάρδος (70' Αυγενικού), Αλάεθ (84' Δημήτρουλας), Γεωργίου, Μπαστακός (79' Σμυρλής).

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου)
Βοηθοί: Καραθανάσης, Κάλλης (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 09:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep