Δείχνει τα «δόντια» του

Πολύ δυνατά μπήκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Απόλλων Σμύρνης. Πολύ δυνατά μπήκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε με το επιβλητικό 3-0 το πρωτάθλημα της Super League 2 και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Εργότελη.

Ιδανική πρεμιέρα για την ομάδα της Ριζούπολης απέναντι στον Εργοτέλη που πέρυσι ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της δεύτερης κατηγορίας. Ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης πως θα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, κατάφερε να πάει με προβάδισμα στο ημίχρονο, με το γκολ του Μπεντινέλι στο 39ο λεπτό, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ολοκλήρωσε την «δουλειά» με ένα δεύτερο γκολ (49’) που έδωσε απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του.

Ο Μαρκόφσκι στο 56ο λεπτό βρήκε δίχτυα και έγραψε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα για την αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης ξεκίνησε αρνητικά το πρωτάθλημα και παράλληλα έχασε τον Τσέλιο που έφυγε τραυματίας από το γήπεδο και θα διαπιστωθεί πόσο θα μείνει εκτός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Λαρέα, Λαγός (75’ Πατράλης), Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος (85’ Ιριτιέρ), Μαρκόφσκι (70’ Βουό).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Kαλογεράκης, Σπίριακ, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης, Μπουρσέλης (57’ Μανουσάκης), Μπρους, Τσέλιος (62’ λ.τ. Κατσούρρι), Βίτορ Φρέιτας (55’ Ιατρούδης), Ροβίθης, Έφορντ.

ΔIAITHTHΣ: Βλάχος (Αν. Αττικής) ΒOHΘΟΙ: Κάλλης (Αν. Αττικής), Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep