Η αστοχία της «βασίλισσας»

Βέροια και Διαγόρας έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League. Βέροια και Διαγόρας έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Η Βέροια έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι και αυτό την κράτησε στο μηδέν με τον Διαγόρα.

Μπορεί η Βέροια να είχε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα στην Ημαθία, αλλά αυτό δεν έφερε και αποτέλεσμα με συνέπεια να μείνει στην λευκή ισοπαλία με τον Διαγόρα που άντεξε στην πίεση. Ο Σιμόνι ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Βέροιας και εκείνος που είχε και το δοκάρι μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 65ο λεπτό, ο Βεργώνης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πρόλαβε να διώξει την μπάλα ο Μανωλάκης. Από την άλλη πλευρά θα μπορούσε ο Διαγόρας να φύγει με το τρίποντο, αλλά ο Στάμου έσωσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Κέρι στο 89ο λεπτό.

ΒΕΡΟΙΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-0

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74’ Ν. Ζούρκος), Πέντα (79’ Μπλέτσας), Πασάς, Κανούλας (62’ Χαντζάρας), Σιμόνι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης (61’ Ηλιάδης), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης (74’ Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) ΒΟΗΘΟΙ: Φαλτάκας, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep