Χαμένοι και οι δύο

Η Παναχαϊκή έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ψάχνει προπονητή. Η Παναχαϊκή έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ψάχνει προπονητή.

Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάννινα κόλλησαν στο μηδέν, με την ομάδα της Πάτρας ήδη να ψάχνει για προπονητή μετά την παραίτηση Μιλόσεβιτς.

Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 1-1 δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Πάτρας δείχνει να επηρεάστηκε περισσότερο από αυτή την ισοπαλία, αφού προηγήθηκε, ενώ είχε και το πλεονέκτημα να αγωνίζεται με ποδοσφαιριστή παραπάνω για περισσότερο από μισή ώρα λόγω της αποβολής του Πίτου Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Παπατόλιος στο 26ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Παναχαϊκή, η οποία δεν μπόρεσε να το κρατήσει και ο Αποστολόπουλος στο 38ο λεπτό με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη για το 1-1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά ο Σκόνδρας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΓΚΟΛ: 26΄Παπατόλιος – 38’ Αποστολόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 56΄ Πίτου Γκαρσία

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς (09’ Μασούρας), Κολ (23’ Πατρώνης – 71’ Λινάρδος), Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Καρτάλης (70’ Λιάσος), Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Κάστρο, Σιόντης (44' Ζιούλης), Νιολιάς, Λέο (65’ Παμλίδης), Κρίζμαν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων) ΒΟΗΘΟΙ: Μανασής, Κουρέντας (Τρικάλων)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep