Λευκή αφετηρία στην Ρόδο

Ο Ιάλυσος έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 1η αγωνιστική της Football League. Ο Ιάλυσος έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 1η αγωνιστική της Football League.

Ιάλυσος και ΟΦ Ιεράπετρας έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα τους στην Football League.

Ποδαρικό με έναν βαθμό για τον Ιάλυσο και τον ΟΦ Ιεράπετρας σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ούτε σπουδαίες φάσεις, ούτε και ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του. Οι δύο ομάδες όσο κυλούσε η αναμέτρηση έμοιαζαν να είναι ικανοποιημένες από τον βαθμό της ισοπαλίας και αφού δεν εκμεταλλεύθηκαν κάποιες από τις φάσεις τους σε στημένες μπάλες έμειναν μοιραία στο 0-0.

Ο Αυγενικού στο 42ο λεπτό έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τον Ιάλυσο, αφού το σουτ του πέρασε λίγο έξω από την εστία του Καραγκιολίδη. Από την άλλη πλευρά, ο Χιντζίδης είχε δοκάρι για τον ΟΦ Ιεράπετρας σε εκτέλεση φάουλ στο 62ο λεπτό.

ΙΑΛΥΣΟΣ – ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 0-0

ΓΚΟΛ: -

ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατηνιώτης, Γιώργου, Ρεκλείτης (60’ Χατζηδίμπας), Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης, Παπαδόπουλος (71’ Χειμωνέττος), Μαραγκουδάκης (80’ Κουγιός).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (78’ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (71’ Μηνάς), Αναστασόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Κωτούλας (Κιλκίς), Φράγιος (Μακεδονίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep