Ο Καραϊσκάκης πήρε τη δόξα

Μεγάλη νίκη (3-2) για τον Καραϊσκάκη, προβληματισμός στη Δόξα Δράμας.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Δόξα Δράμας και παρότι βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 66' μετά την αποβολή του Καραγιαννίδη έδειξε πως είναι πολύ πιο έτοιμη σαν ομάδα σε σχέση με τους Μαυραετούς που ακόμα ψάχνουν τα πατήματά τους στο γήπεδο. Έτσι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πανηγύρισε το σπουδαίο διπλό (3-2).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37' με εκτέλεση φάουλ του Ψιάνου. Η Δόξα Δράμας ισοφάρισε στο 60' με τον Ιωαννιδη ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια, μπήκε στη μικρη περιοχή και νίκησε τον Μέλκα. Στο 64' ο Μαρκοπουλιώτης δεν έκανε σωστή εκτίμηση, ο Κυβελίδης έγινε κάτοχος και νίκησε με σουτ τον Μένκα. Δυο λεπτά αργότερα οι Μαυραετοί κέρδισαν πέναλτι. Ο Αποστολίδης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καραγιαννίδη και ο διαιτητής Ζαμπαλάς υπέδειξε το πέναλτι και παράλληλα έβγαλε την κίτρινη κάρτα στον αρχγό του Καραϊσκάκη για τον οποίο ήταν η δεύτερη.

Ο Νίκος Ιωαννίδης με εύστοχο χτύπημα πετυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι εσωτερικές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης βοήθησαν την ομαδα του σε αντίθεση με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κωστας Ανυφαντάκης οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τη Δόξα. Στο 78' ο έμπειρος επιθετικός Λεωνίδας Κυβελίδης με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Χατζηστραβό ο οποίος με κοντινό πλασέ υπεγραψε τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Αρτας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Αποστολίδης, Αργυρόπουλος (77' Παρασκευάς), Καψάλης, Κόντος, Κουκόλης (14' Μαρκοπουλιώτης), Κρητικός, Παπαργυρίου, Πλέγας (46' Ρόβας), Σιώπης, Ιωαννίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Γυφτοκώστας (69' Βλάχος), Χατζηστραβός, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε, Παπανίκου, Τσούτσης (76' Καψαλης), Κυβελίδης (83' Κούστα).

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 09:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep