Ξεκίνημα με τεσσάρα η Καβάλα

Η Καβάλα επικράτησε με 4-1 της Τρίγλιας για την 1η αγωνιστική της Football League. Η Καβάλα επικράτησε με 4-1 της Τρίγλιας για την 1η αγωνιστική της Football League.

Η Καβάλα επικράτησε με 4-1 της Τρίγλιας και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Football League.

Επίδειξη δύναμης από την Καβάλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου με ιδιαίτερη ευκολία έφτασε στη νίκη με 4-1 επί της Τρίγλιας που την φέρνει λόγω και των γκολ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 14ο λεπτό και στη συνέχει χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική και με τους Μελισσίδη (48’), Ορφανίδη (57’) και Βόσαλιτς (86’) έφτασαν στο 4-0. Για την Τρίγλια το γκολ της παρηγοριάς σημείωσε ο Τσεμπερίδης στο 88ο λεπτό.

ΚΑΒΑΛΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 4-1 

ΓΚΟΛ: 14' Β. Παπαδόπουλος, 48' Μελισσίδης, 57' Ορφανίδης, 86΄Βόσαλιτς - 88' Τσεμπερίδης

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδάνος, Παπαστεριανός, Στίκας, Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης (86' Θωμαϊδης), Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (55' Ορφανίδης), Μελισσόπουλος.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Πότσι, Μιλκούδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης (57' Έππας), Παπαδημητρίου (65' Ζορμπάς), Ματζίρης, Λεμονής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδάκης, Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep