Χορταστική ισοπαλία

Mε την ισοπαλία έφυγε από τον Ασπρόπυργο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Mε την ισοπαλία έφυγε από τον Ασπρόπυργο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ασπρόπυργος και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 2-2 μετά από ένα ματς που είχε διακυμάνσεις και πολλά γκολ.

Δύναμη και πείσμα έδειξε ο Ασπρόπυργος στην πρεμιέρα του στις επαγγελματικές κατηγορίες και κατάφερε στο τέλος να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μετά από προσπάθεια του Γκουγκούδη που έκανε το σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε στον Μπουτζίκο κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας αντέδρασε και γύρισε το παιχνίδι με δύο πάσες του Ράντι. Ο Φαζός στο 43ο λεπτό με κεφαλιά και ο Τσίτας με σουτ στο 53ο λεπτό έβαλαν μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 84ο λεπτό, ο Κάκκος ήταν αυτός που άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση και με πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-2

ΓΚΟΛ: 39’ αυτ. Μπουτζίκος, 84’ Κάκκος – 43’ Φαζός, 53΄ Τσίτας

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Γκατζολάρι (60’ Ζγκούρι), Γκουγκούδης (55΄Στεφάνοβιτς), Πίντο, Βασιλείου (73’ Κάκκου), Σρέσκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (65’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (73’ Τζέφερσον), Στεφάνοβιτς, Τσίτας, Ράντι (76’ Λάσκαρης).

ΔIAITHTHΣ: Κάτοικος (Αθηνών) ΒOHΘOI: Αραβίδης, Σταυρόγλου (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep