«Απόδραση» με Αμαραντίδη

Ο Απόλλων Πόντου «πλήγωσε» τα Τρίκαλα, 0-1 με Αμαραντίδη.

[googlead][/googlead]

Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, έχοντας όμως ουσία, ο Απόλλων Πόντου νίκησε 1-0 τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα και σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική του επικράτηση, μετά το 3-0 σε βάρος του Εργοτέλη.

Ο Μίλος Κόστιτς ξεκίνησε με το... αριστερό στον πάγκο των Θεσσαλών, οι οποίοι έκαναν πολύ κακή εμφάνιση, στο ντεμπούτο και των Γουέρε και Άντρονικ. Ο τελευταίος μάλιστα, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 85', όταν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι «κυανέρυθροι» αδυνατούσαν να φτάσουν σε τελική προσπάθεια και εν τέλει η ομάδα της Καλαμαριάς «χτύπησε» στο 79'. Ο Αμαραντίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πουρτουλίδη έκανε το 0-1, το οποίο χάρισε τη νίκη στους Πόντιους. Στο τέλος μάλιστα θα μπορούσε να γίνει το 0-2, αλλά ο Ταΐρης έπεσε στα πόδια του Κυβελίδη πριν αυτός εκτελέσει για το 0-2.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 79' Αμαραντίδης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Γκότοβος, Άντρονικ, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης (20' Καπός), Μαρκόφσκι, Γουέρε (78' Γκουγκούδης), Σισέ (60' Υψηλός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Πάτας, Βλάχος, Καλαϊτζίδης (89' Μπάμπης), Πουρτουλίδης (82' Καλογέρης), Σουντουρά (84' Κυβελίδης), Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep