Με οδηγό... Λούκι Λουκ

Ο Γιάννης Λουκίνας στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έδειξε τον δρόμο για τη νίκη (2-0) του Πλατανιά απέναντι στην πρώην του ομάδα, τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Η παράδοση που θέλει τον Καραϊσκάκη Άρτας να μην επιστρέφει ποτέ με θετικό αποτέλεσμα από την Κρήτη συνεχίστηκε. Την Κυριακή (17/02) το απόγευμα στα Περιβόλια ο Πλατανιάς Χανίων υποχρέωσε σε ήττα (2-0) τους «πράσινους» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από ένα σερί τεσσάρων στροφών. Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα άνοιξε το σκορ και έδειξε τον δρόμο για το τρίποντο...

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 3' με δοκάρι του Ψιάνου και οι γηπεδούχοι απάντησαν με διπλή ευκαιρία στο 21'. Ωστόσο, ο Στεφανάκος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 41' υπήρξαν φωνές των Κρητικών για δεύτερη κίτρινη στον Τζιώρα.

Στο δεύτερο 45λεπτο και υπό βροχή ο Γιάννης Τάτσης πέρασε στο ματς τον Γιάννη Λουκίνα και αυτός δεν άργησε να τον δικαιώσει. Συγκεκριμένα, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα και έπειτα από κάθετη του Ουές άνοιξε το σκορ, ενώ στο 75' ο Καραγκούνης από ασίστ του Νίλι διαμόρφωσε το 2-0. Σε αυτή τη φάση ο Καραϊσκάκης Άρτας διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στον Γυφτοκώστα.

Έπειτα από την ήττα αυτή ο Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται ένα πόντο πάνω από τη 13η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό δύο κατηγορίες πιο κάτω.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 63' Λουκίνας, 75' Καραγκούνης
Δοκάρι: 3' Ψιάνος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης (62' Λουκίνας), Κόρτσταμ (34' Πουρζιτίδης), Μάικιτς, Μποσέτι, Παπανικολάου, Καραγκούνης, Νίλι, Μπιανκόνι (87' Τσακμάκης).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανικου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας (68' Γυφτοκώστας), Παντίδος, Ψιάνος, Μασούρας, Βουκμίροβιτς, Τζιώρας, Μπαντέ (86' Ματθαίου).

Διαιτητής: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αρκαδίας), Κύριος (Αρκαδίας)

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep