Ισόπαλο το ντέρμπι

Ηρακλής και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο Καυτανζόγλειο.

[googlead][/googlead]

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που βαθμολογικά δεν βολεύει καμία ομάδα.

Ο Γηραιός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 21'. Στο 20' ο Σανδραβέλης ανέτρεψε τον Ζιαμπάρη, ο Περόνε αξιοποίησε το χτύπημα από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0, στο 100ό του γκολ στην Ελλάδα. Λίγο μετά ο Αργεντινός τραυματίστηκε και από τη στιγμή που είχε ήδη έξι κάρτες, δέχτηκε σκοπίμως μία ακόμη για να συμπληρώσει επτά, ώστε να εκτίσει την ποινή του ενώ θα είναι τραυματίας.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι Φαίακες στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τρομερό γκολ του Νίκου Κρητικού, με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Ήταν μάλιστα το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας.

Στα λεπτά που ακολούθησαν έγιναν ελάχιστες φάσεις, καμία άξια αναφοράς και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 21' πεν. Περόνε - 46' Ν. Κρητικός

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κάχριμαν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ορφανίδης (75' Παπαδόπουλος), Καθάριος (70' Μπορίκο), Κωστούλας, Κλέιτον, Περόνε (30' Νιαμπουγιού).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Ν. Κρητικός, Νίκιτς, Λινάρδος (78' Αποστολίδης), Κόντος (64' Ζορμπάς), Πασάς (93' Θεοδωράκης), Τουράμ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Ψύλος (Λέσβου)

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep