Με οδηγό τον Κουατένγκ

Ο Τσαρλς Κούατενγκ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τον Αήττητο. Ο Τσαρλς Κούατενγκ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τον Αήττητο.

Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες και με πρωταγωνιστή τον Τσαρλς Κουατένγκ που κέρδισε πέναλτι και σημείωσε γκολ επικράτησε με 3-1 του Αήττητου. 

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες και μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο Εργοτέλης δεν είχε άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τη νίκη απέναντι στον «αδύναμο» Αήττητο που τελικά απέδειξε πως θα παλέψει με το ίδιο πάθος όλα τα παιχνίδια που έχει μπροστά του. Εν τέλει οι Κρητικοί έφτασαν στο 3-1 και πανηγύρισαν την επιστροφή στις επιτυχίες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσαρλς Κουατένγκ.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά στο ματς του Παγκρητίου Σταδίου που έγινε το Σάββατο (18/01), όπου οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων πίεσαν ψηλά και έκλεισαν τους χώρους, η λύση για τον Εργοτέλη ήρθε στο 23ο λεπτό με τον Κουατένγκ να κάνει ενέργεια στην περιοχή και μετά από μαρκάρισμα του Μάγκα να παίρνει το πέναλτι που έκανε γκολ ο Έφορντ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 36ο λεπτό, ο Κουατένγκ με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Εργοτέλη και φάνηκε πως θα είχε εύκολη αποστολή στη συνέχεια. Το 2-0 έστειλε τους γηπεδούχους με ηρεμία στο ημίχρονο, αλλά το γκολ του Σταματάκη που έκανε το 2-1 στο 54ο λεπτό και η κόκκινη κάρτα που είδε ο Μαζουλουξής στο 63ο λεπτό άλλαξαν τις ισορροπίες.

Ο Μανώλης Ροβίθης στην επιστροφή του μετά από τραυματισμό κατάφερε να δώσει την τελική λύση και με κεφαλιά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο ματς διαμόρφωσε το 3-1. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια εναλλαγή και μόνο στο 90ό λεπτό αποκαταστάθηκε η ισορροπία με τον Κολλαρά να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα. Για τους νεοφώτιστους ντεμπούτο έκαναν οι Αφράτης, Ταμπάκης, Πλαβούκος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ 3-1      
ΓΚΟΛ: 23' πεν. Έφορντ, 36' Κουατένγκ, 75' Ροβίθης - 54' Σταματάκης    
ΚΟΚΚΙΝΗ: 63' Μαζουλουξής (2η κιτρ.) - 90' Κολλαράς (2η κιτρ.)    
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Οικονόμου, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (82' Γροντής), Τσέλιος, Κατσούρρι (67' Προβυδάκης), Ιατρουδης, Έφορντ, Κουατένγκ (73' Ροβίθης).                                                                         
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αφράτης (46' Πλαβούκος), Κολλαράς, Μάγκας, Ηρακλής (78' Αμπάρα), Σπυρόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (89' Ν' Γκομπά).    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων)    
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστασάκης (Χανίων), Χρηστάκος (Πειραιά)    

  

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep