Ισόπαλο το ντέρμπι

Απόλλων Λάρισας και Βόλος έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής στη Football League ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Βόλο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν την ομάδα της Μαγνησίας στη δεύτερη γκέλα τους στο πρωτάθλημα. Ο Βόλος έτσι διατήρησε τη διαφορά των οκτώ βαθμών από την ομάδα της Λάρισας.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Βόλο, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3', με καρφωτή κεφαλιά του Ηλιόπουλου από σέντρα του Ντεντάκη. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε μπει δυναμικά στο ματς και πίεζε τους γηπεδούχους ακόμα και μετά το γκολ που σημείωσε. Το σύνολο του Μαρσέλο Τροΐζι απάντησε στο 17', όταν ο Μαρκολίνο σούταρε από θέση βολής, αλλά έδιωξε ο Καραγκιολίδης.

Από εκείνη τη φάση και μετά οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσαν από στατικές φάσεις, με τον Πολέτο. Οι φιλοξενούμενοι έφευγαν πολύ επικίνδυνα στην κόντρα επίθεση και στο 37' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Κότο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Απόλλων δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει ηττημένος από το γήπεδο και τελικά έφτασε στο 1-1 στο 69', με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή. Μετά την ισοφάριση οι Βολιώτες ανέβασαν στροφές πίεσαν και στο 75' ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Καρατάσιου στον Μάντζη, το οποίο ήταν παράβαση, αλλά δεν δόθηκε. Στο 85' ο Απόλλων Λάρισας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρκολίνο, αλλά παρά το αριθμηιτκό μειονέκτημα άντεξε στην πίεση και κράτησε το 1-1.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 69' Πολέτο - 3' Ηλιόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 85' Μαρκολίνο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής (63' Λίταινας), Καρατάσιος, Τασιούλης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Πολέτο (92' Καμπέρης), Λουκάο.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Καρρίκι, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Λούκας Γκαρσία (73' Φράγκος), Πίτου Γκαρσία, Κότο (61' Ενγκουέμ), Ηλιόπουλος (73' λ. τρ. Πέντα), Μάντζης.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep