Ξύπνημα Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή πήρε το τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά με 1-0 χάρη σε γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Παναχαϊκή πήρε το τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά με 1-0 χάρη σε γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Ελευθεριάδης λύτρωσε την Παναχαϊκή στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Πλατανιά και σημείωσε το χρυσό γκολ για τη νίκη (1-0) της ομάδας της Πάτρας.

H Παναχαϊκή παρά τα διοικητικά της προβλήματα, τα σενάρια που υπάρχουν και όλη την φιλολογία κατάφερε να μείνει απερίσπαστη και να πάρει μια σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Πλατανιά με γκολ του Χρήστου Ελευθεριάδη στο 81ο λεπτό. Αυτό το τρίποντο την κρατάει ζωντανή και σε «ανεκτή» απόσταση από την κορυφή, ενώ στα μπουθ του γηπέδου της Πάτρας ήταν και ο Θέμης Καλαθάς, επιχειρηματίας που έχει μιλήσει με τον Κώστα Κατσουράνη και μπορεί να κρατήσει «ζωντανή» και οικονομικά την ομάδα. 

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα και οι σπουδαίες φάσεις ήταν ελάχιστες, με την Παναχαϊκή να έχει τις περισσότερες και τον Πλατανιά να απειλεί σε κάποια από τα σημεία του αγώνα, κυρίως με σουτ. Μάλιστα υπήρχαν και αρκετές κίτρινες κάρτες, αλλά και ένταση τόσο με κάποια μαρκαρίσματα και τον χρόνο που χάθηκε με μικροτραυματισμούς.

Η Παναχαϊκή πίεζε όσο περνούσε ο χρόνος και έγινε σαφώς πιο δραστήρια με την είσοδο του Αργυρόπουλου που είχε καλύτερα χτυπήματα στις εκτελέσεις του και τελικά από εκείνος ξεκίνησε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 81ο λεπτό μετά από δικό του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Σωτηράκο και εκείνος με ανάποδη κεφαλιά την έστρωσε στον Ελευθεριάδη που την έσπρωξε στα δίχτυα.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0    
ΓΚΟΛ: 81' Ελευθεριάδης    
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας (65' Μωραΐτης), Μουστακόπουλος, Ελευθεριάδης, Κολ (65' Αργυρόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (87' Κοτσώνης).                                              
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης (87' Χ. Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Στ. Ποζατζίδης (67' Τσακμάκης), Μποσέτι, Καραγκούνης, Πουρζιτίδης, Μάικιτς, Μπιανκόνι, Λάζιτς (76' Παπανικολάου).     
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκούλας (Λέσβου)    
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Σκορδίλης (Κέρκυρας)    

   

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep