Καραϊσκάκης με... ρόπαλο!

Ο Καραϊσκάκης άλωσε το Καυτανζόγλειο Στάδιο και πανηγύρισε ιστορική νίκη (1-0) απέναντι στον Ηρακλή.

[googlead][/googlead]

Νέα ήττα για τον Ηρακλή, η τέταρτη σε οκτώ παιχνίδια στη Football League. Αυτή τη φορά ο Γηραιός έχασε 1-0 στην έδρα του από τον Καραϊσκάκη, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Μπόγιαν Άλεξιτς.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε διαρκώς τη μπάλα, αλλά η υπεροχή της ήταν φλύαρη και αυτό το πλήρωσε. Ο Παπανίκου στο πρώτο μέρος έβγαλε σέντρα και ο Σέρβος στράικερ σκόραρε με κεφαλιά.

Όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε η πίεση για τον Γηραιό, οι οπαδοί αποδοκίμαζαν έντονα φωνάζοντας «βγάλτε τις φανέλες  και φύγετε από 'δω», με αποτέλσμα να κυριαρχήσει το άγχος και να μην έρθει έστω η ισοφάριση. Έτσι, η ομάδα της Άρτας πανηγύρισε μία ιστορική νίκη σε βάρος των Θεσσαλονικέων και απέδειξε ότι τα μπάτζετ και τα μεγάλα ονόματα δεν παίζουν ρόλο.

Για τον Καραϊσκάκη αυτή ήταν η τρίτη νίκη, η δεύτερη μεγάλη μετά το «διπλό» στην Κέρκυρα. Όσο για τον Ηρακλή; Έχει ακριβώς τους μισούς βαθμούς σε σχέση με τον Απόλλωνα Λάρισας!

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 38' Άλεξιτς

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (75' Ρόβας), Πασάς, Σταμού, Κουκόλης, Μουμίν (54' Πτηνόπουλος), Καλτσάς, Ντούνης, Χασομέρης, Μενδρινός (28' λ. τρ. Τάι), Περόνε.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Χρούσιελ, Καπίας, Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (70' Λίτσκας), Άλεξιτς (90' Ματθαίου).

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Κομισοπούλου (Χανίων)

Last modified onΔευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 01:46

1 comment

  • ΗΡΑΣΠΑΡΤΗ10
    ΗΡΑΣΠΑΡΤΗ10 Κυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 18:15 Comment Link

    καλα ετσι οπως το γραφετε ειναι σαν να φταιει ο κοσμος π εδινε αγχος και δεν μπηκε γκολ
    απλα δεν μπορουν και το κυριοτερο ειναι οτι ειναι αδιαφοροι και δεν θελουν

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep