Παναχαϊκή της... απώλειας

Συνήθεια έγιναν πλέον για την Παναχαϊκή οι απώλειες στην έδρα της και αυτή τη φορά έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η Παναχαϊκή πέταξε ακόμη δύο βαθμούς σε εντός έδρας αγώνα, αφού ο Απόλλων Πόντου έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την Πάτρα και μάλιστα έκανε τους γηπεδούχους να κυνηγούν το σκορ παρότι από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν εκείνοι που έχαναν τις ευκαιρίες.

Η αστοχία του Μωραΐτη, του Κολ και του Ελευθεριάδη στέρησαν από την Παναχαϊκή τη δυνατότητα να προηγηθεί στο σκορ και να ανοίξει στη συνέχεια την άμυνα της ομάδας της Καλαμαριάς. Έτσι, βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Σουντουρά στο 61ο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με πολλές ευκαιρίες κυρίως για τους γηπεδούχους, ενώ και ο Απόλλων Πόντου βρήκε φάσεις στις αντεπιθέσεις του που ήταν πολύ επικίνδυνες.

Η ομάδα της Πάτρας έβγαλε άγχος στην τελική ενέργεια και έδειξε αδυναμία στο να εκμεταλλευθεί την υπεροχή της, αλλά και την έδρα της, στην οποία βέβαια έχει μόλις μια νίκη σε πέντε αγώνες και αυτό κάνει πολύ δύσκολη την επίτευξη των στόχων της που είναι να βρεθεί αρκετά ψηλά στην βαθμολογία και να παίξει τον ρόλο του αουτσάιντερ για τις θέσεις της ανόδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Πόντου έδειξε πως έχει σημαντικά ψυχικά αποθέματα και βγάζει στο γήπεδο αυτό που μπορεί έστω και αν ταξίδεψε στην Πάτρα με 16 ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μάικλ Ολαϊτάν και παιχνίδι με το παιχνίδι αναμένεται να βρει ρυθμό και να δώσει πολύτιμες βοήθειες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 1-1  
ΓΚΟΛ: 85' Λουμπαρδέας - 61' Σουντουρά  
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος (78' Μουστακόπουλος), Φουρλάνος (70' Μπαστακός), Ελευθεριάδης, Κολ, Κυνηγόπουλος (62'  Καρατσανάκοφ), Μωραΐτης.                                             
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Τσουμάνης, Σουντουρά, Σπόλιαριτς, Πουρτουλίδης (46' Δημητριάδης), Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης, Ολαϊτάν (88' Δαλιανόπουλος).  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλάχος (Αν. Αττικής)  
ΒΟΗΘΟΙ: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Κάλλης (Αν. Αττικής)  

       

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep