Ξέσπασε και ξεκόλλησε ο ΑΟΤ

Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε η μεταβίβαση των μετοχών των Τρικάλων από τον Δημήτρη Μπαταγιάννη στον Ηλία Αϊβάζογλου, καθώς ο ΑΟΤ επικράτησε εντός έδρας του Ηροδότου με 2-0 κι απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση.

Τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών έβαλαν τα Τρίκαλα, καθώς νίκησαν εντός έδρας τον Ηρόδοτο (2-0) κΑι απομακρύνθηκαν από την τελευταία θέση, στον πρώτο τους αγώνα μετά την μεταβίβαση των μετοχών των Τρικάλων από τον Δημήτρη Μπαταγιάννη στον Ηλία Αϊβάζογλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ με  εκτέλεση πέναλτι του Συμελίδη στο 11’, το οποίο κέρδισε ο Γκουγκούδης από τον Αργκιλέσι. Οι παίκτες του Θωμά Γράφα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με ωραία ενέργεια του Σταματάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ηρόδοτο να παρουσιάζει «σημάδια ζωής», όμως σταδιακά τα Τρίκαλα πήραν τα ηνία της αναμέτρησης κι έχασαν αρκετές δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 60ο λεπτό για να κάνουν τρία τα τέρματά τους.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τα Τρίκαλα να κρατάνε το υπέρ τους σκορ χωρίς πρόβλημα, ενώ οι Κρητικοί δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα που νίκησε τον Εργοτέλη επτά ημέρες νωρίτερα, με τη μοναδική καλή τους ευκαιρία να έρχεται στις καθυστερήσεις έπειτα από καραμπόλα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 11’ πεν. Συμελίδης, 36’ Σταματάκης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής (86' Κούλπας), Γκουγκούδης (67’ Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Σταματάκος (77’ Καπός).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης (8’ Αυγενικού), Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (75’ Κονέ), Μασάδο, Κασαπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (46’ Σμυρλής), Κωνσταντινίδης, Κανδηλάκης

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep