Περίπατος στα Σπάτα

Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 μέσα στα Σπάτα. Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 μέσα στα Σπάτα.

Ο Ηρακλής πήρε το τρίποντο (3-0) απέναντι στον Αήττητο, στην πιο ουσιαστική του εμφάνιση γι' αυτή τη σεζόν.  

Σημαντική νίκη από πολλές απόψεις σημείωσε ο Ηρακλής απέναντι στον Αήττητο στα Σπάτα, αφού εκτός από το άνετο 3-0 έδειξε και σημάδια σωστής διαχείρισης σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο από τον οποίο δεν έχουν περάσει άλλοι διεκδικητές της ανόδου. Ο «γηραιός» μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έκανε από νωρίς ευκαιρίες και ευτύχησε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό με ωραίο σουτ του Πασά έξω από την περιοχή.

Μετά το 1-0 συνεχίστηκε η πίεση στην αντίπαλη περιοχή και ο Ντούνης ήταν εκείνος που πριν κλείσει το ημίχρονο (39') έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι ποδοσφαιριστές του Αήττητου αντέδρασαν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, αλλά υπήρχαν σωστές αντιδράσεις και τελικά τον τελευταίο λόγο είχε ο Ηρακλής με τον Παναγιωτούδη να κλείνει το σκορ στο 90ό λεπτό μετά από δοκάρι του Περόνε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΗΤΤΗΤΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3   
ΓΚΟΛ: 15’ Πασάς, 39' Ντούνης, 90' Παναγιωτούδης  
ΔΟΚΑΡΙ: 88' Μουμίν, 89' Περόνε  
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς (73’ Κατσάρας), Ηρακλής, Κασνέτση, Ματσούκας (20’ Νικλητσιώτης), Σταματάκης, Γροντής (46’ Χατζηΐωαννίδης), Μαρουκάκης.                                                                                                                            
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Καλτσάς, Μενδρινός (58’ Παναγιωτούδης), Πασάς, Ντούνης (82’ Γεωργίου), Χασομέρης (89’ Ζιαμπάρης), Περόνε.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιοφλίκη (Λάρισας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)  

      

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep