Αλληλοεξουδετέρωση

Δόξα και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στη Δράμα.

[googlead][/googlead]

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Δράμα ανάμεσα σε Δόξα και Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League. Οι Αχαιοί προηγήθηκαν με πέναλτι του Ελευθεριάδη, αλλά οι Μαυραετοί έφεραν στα ίσια το ματς με τέρμα του Κουσκουνά. Οι Δραμινοί είναι πλέον 7οι με 11 βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί 8οι με 10.

Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, με δεδομένο ότι τελικές που έγιναν ήταν ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα της μιας παλάμης. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να επιβάλλει το ρυθμό της. Παιχνίδι κέντρου από Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 34', όταν το σουτ του Πέρεθ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η δεύτερη ευκαιρία ανήκε και πάλι στους Μαυραετούς, η οποία ήταν και η καλύτερη του πρώτου μέρους, όταν Κρουθ και Μαρτίντς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σούλη.

Το δεύτερο μέρος ήταν όμοιο με το πρώτο, αλλά αυτή τη φορά πιο απειλητική ήταν η Παναχαϊκή, με Μωραΐτη, Κυνηγόπουλο και Φουρλάνο να απειλούν τον Μένκα. Οι Αχαιοί ήταν εκείνοι που τελικά άνοιξαν το σκορ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κυνηγόπουλος από τον Βιτλή και το οποίο αξιοποίησε στο 74' ο Ελευθεριάδης (0-1)!

Η Δόξα Δράμας αναγκάστηκε να ανέβει για να φτάσει στην ισοφάριση και το πέτυχε τέσσερα λεπτά μετά. Ο Μάρτινς εκτέλεσε φάουλ, ο Μακρής πήρε κεφαλιά, ο Σούλης δεν κατέστη εφικτό να μπλοκάρει σταθερά και ο Κουσκουνάς από κοντά με προβολή έκανε το 1-1. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 78' Κουσκουνάς - 74' πεν. Ελευθεριάδης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Βιτλής, Ανδρέου, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Ριζογιάννης, Κρουθ (56' Κρητικός), Μάρτινς, Πέρεθ (70' Μπαϊκαρά), Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος (70' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Κολ (84' Αργυρόπουλος), Πλέγας, Μωραΐτης (84' Καρατσανάκοφ), Κυνηγόπουλος.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Χρηστάκος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep