Τρίτωσε με... Τουράμ!

Η Κέρκυρα έφτασε στο αγχώδες 1-0 σε βάρος του ΑΟΧ Κισσαμικού με λυτρωτή τον Ροτζέριο Τουράμ.

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Κέρκυρα με οδηγό τον Ροτζέριο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος έχει πάρει από το χέρι τους Φαίακες και τους οδήγησε στο 3ο διαδοχικό τρίποντο απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό (1-0). Με γκολ στο 81' έκαμψε την αντίσταση της ομάδας των Χανίων στο ΕΑΚ Κέρκυρας, κάτι που είχε κάνει, τόσο σε βάρος της Δόξας Δράμας, όσο και στην Καλαμαριά.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, αλλά στάθηκαν πολύ καλά, έχασαν ευκαιρίες, ενώ εξέφρασαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσουκαλά (Αθήνας).

Οι Φαίακες προέρχονταν από δύο διαδοχικές νίκες, όμως η απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός κράτησε μακριά τους όποιους κινδύνους και στο 10' έχασε μία καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Ζιούλη. Οι δύο ομάδες, πάντως, ζήτησαν και από ένα πέναλτι, οι μεν γηπεδούχοι για ανατροπή του Τουράμ εντός περιοχής και οι δε Κρητικοί για χέρι του Ζορμπά. Στο μισάωρο ο τεχνικός της ομάδας του Ιονίου, Δημήτρης Σπανός υποχρεώθηκε σε αλλαγή πλάνων, όταν ο Αποστολίδης τραυματίστηκε σε μία διεκδίκηση της μπάλας και τη θέση του πήρε ο Κόντος.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για να φτάσουν σε ένα γκολ. Ωστόσο, αυτός που λύτρωσε την Κέρκυρα ήταν ο Ροτζέριο Τουράμ με το 4ο φετινό του τέρμα. Από σέντρα του Κόντου ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά νίκησε τον Λαζαρίδη και διαμόρφωσε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις δυνάμεις για να αντιδράσουν, όμως ο Αποστολόπουλος στο 86' και ο Καραγιάννης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 81' Τουράμ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Κούρος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Μότα (69' Ν. Κρητικός), Ζορμπάς, Σανδραβέλης, Τουράμ, Σιατραβάνης (88' Βέρτζος), Λινάρδος, Αποστολίδης (29' Κόντος).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Γκίνη (87' Βρεττός), Σισέ, Ζιούλης, Καραγεώργης, Σελινιωτάκης (66' λ.τρ. Καντιμά), Τεγούσης, Καραγιάννης, Αρναρέλλης, Αποστολόπουλος (87' λ.τρ. Νικολούδης), Ρίσκι.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Βρούζος (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep