Ανάσα ψυχής

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το χρέος της, νίκησε (1-0) τον Πανσερραϊκό και περιμένει λύση των μεγάλων προβλημάτων της.

[googlead][/googlead]

Βαθιά ανάσα για την ΑΣΑ. Η θεσσαλική ομάδα έστω και με το φτωχό 1-0 επικράτησε του Πανσερραϊκού και τον βύθισε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, στο ντέρμπι παραμονής και... απλήρωτων. Χρυσός σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» ο Παπαευθυμίου, ο οποίος στο 54' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και έσπρωξε τηξν Αναγέννηση Καρδίτσας πάνω από τη ζώνη

Ο... θάνατός σου η ζωή μου είχε χαρακτηριστεί για τις δύο ομάδες το μεταξύ τους παιχνίδι. Εξάλλου, με τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πιθανή νίκη θα τόνωνε το ηθικό και θα αναπτέρωνε τις ελπίδες παραμονής. Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης και του Πανσερραϊκού έπρεπε να τα βάλουν στην άκρη, όμως η αλήθεια είναι πως δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Εξαίρεση ένα σουτ του Καρρίκι λίγο πριν το τέλος (44'), με τον Πολίτη να σώζει την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και τελικά στο 54' έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ. Από βαθιά μπαλιά του Μπιτέλη ο Παπαευθυμίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Πολίτη και έβαλε σε θέση οδηγού την ΑΣΑ. Τα «λιοντάρια» δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ρισκάρουν. Οι Ενομό, Κάκκο πέρασαν στο ματς για να τονώσουν την επιθετική γραμμή και στο 75' ο Παπουτσογιαννόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα των Σερρών. Πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Στέβιτς, όμως ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον Σέρβο.

Ωστόσο, οι Θεσσαλοί άντεξαν και κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι τα προβλήματά τους λύθηκαν. Αντίθετα, έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να μην πάει στράφι η φετινή προσπάθεια.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0
Σκόρερ: 54' Παπαευθυμίου
Δοκάρι: 75' Παπουτσογιαννόπουλος

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος (86' Μπούσδρας), Ρουσσάκης, Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (90'+3' Ντάγκρας), Σταματάκης, Κονέ, Βατουσιάδης, Παπαευθυμίου (72' Λεφίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (80' Στέβιτς), Τσαμούρης, Ποζατζίδης (66' Κάκκο), Αναστασόπουλος, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Πόζογλου (57' Ενομό), Δούμτσιος.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Καρακώστας (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 23:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep