Χάλασε το ποδαρικό

Με γκολ του Κυνηγόπουλου η Παναχαϊκή  πέρασε με νίκη από την Φιλιππούπολη. Με γκολ του Κυνηγόπουλου η Παναχαϊκή πέρασε με νίκη από την Φιλιππούπολη.

Η Παναχαϊκή πέρασε με νίκη 1-0 από την Φιλιππούπολη στο πρώτο ματς του Απόλλωνα Λάρισας στη φυσική του έδρα γι' αυτή τη σεζόν.

[googlead][/googlead]

Ο Απόλλων Λάρισας φανταζόταν καλύτερο ντεμπούτο στο παρθενικό του παιχνίδι στην Φιλιππούπολη για τη φετινή χρονιά, αλλά ο Κυνηγόπουλος είχε διαφορετική γνώμη και στο 82ο λεπτό έδωσε τη νίκη (1-0) στην Παναχαϊκή. Και όχι μόνο αυτό. Έφερε την ομάδα της Πάτρας ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης, ενώ παρέτεινε τους πανηγυρισμούς μαθηματικής εξασφάλισης ανόδου σε Γεντί Κουλέ και «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αναμέτρηση είχε αρκετά καλή ποιότητα, με τους γηπεδούχους να δέχονται πίεση σε αρκετά σημεία του αγώνα, αλλά έκαναν και εκείνοι πολλές φάσεις στην αντεπίθεση. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με φάσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά χωρίς γκολ.

Στο 42ο λεπτό ακυρώθηκε – πιθανότατα σωστά – γκολ του Απόλλωνα για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Σούλη, ο οποίος δέχθηκε πίεση μέσα στην μικρή του περιοχή και ενώ είχε ουσιαστικά στείλει εκείνος την μπάλα στα δίχτυα του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές και τα πολλά λάθη έκαναν πιο ήρεμο τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν λιγότερες καλές στιγμές.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 82ο λεπτό, όταν ο Κυνηγόπουλος δέχθηκε την πάσα στην κόντρα επίθεση και με ωραίο διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να πάρει η ομάδα της Πάτρας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1
ΓΚΟΛ: 82' Κυνηγόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (84' Λουκάς), Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (84' Σουλιώτης), Κανούλας, Λίταινας, Καρακατσάνης (74' Κακάμης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος (69' Μασούρας), Φωτάκης, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης (78' Αποστολόπουλος), Μωραΐτης (60' Αντωνακόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Φράγιος (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep