«Φιλί της ζωής» για Παναιγιάλειο

Με γκολ του Ανδρέα Σταματή (65’) ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και παρέμεινε… ζωντανός στην «μάχη της παραμονής» στην Football League. 

[googlead][/googlead]

«Όσο ζει ελπίζει» ο Παναιγιάλειος αναφορικά με την παραμονή του στην Football League. Οι Αιγιώτες επικράτησαν 1-0 της Δόξας Δράμας για την 27η αγωνιστική και δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για να βρίσκονται στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το «τρίποντο» για την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου ήρθε χάρη στο τέρμα του Ανδρέα Σταματή στο 65’.

Στην αντίπερα όχθη, οι «Μαυραετοί» ήταν απογοητευτικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ουσιαστικά είπαν... αντίο στην 3η θέση.

Στον αγωνιστικό τομέα, με τον Παναιγιάλειο να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και την Δόξα Δράμας να παρουσιάζεται με αρκετές απουσίες, αμφότερες οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο επιφυλακτικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι όταν στο 11’ ο Σταματής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Βαλλιάνος του πήρε την μπουκιά από το… στόμα. Ο επιθετικός της ομάδας του Αιγίου δεν ήταν αποτελεσματικός στο α’ σαρανταπεντάλεπτο καθώς σε αρκετές περιπτώσεις δεν ενέργησε σωστά στην τελική προσπάθεια.

Γενικότερα ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και αυτή μια πολύ σημαντική ευκαιρία στο 45’ όταν ο Ρέλλας έδιωξε σωτήρια προ του Καπνίδη, ωστόσο στην προσπάθειά του να απομακρύνει λίγο έλειψε να την στείλει στην εστία της ομάδας του.

Ο Νίκος Κωστένογλου βλέποντας την ομάδα του να έχει σημαντικό πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Στεφάνοβιτς και Μπαϊκαρά με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ωστόσο η εικόνα των Δραμινών όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά απεναντίας ο Παναιγιάλειος κυριάρχησε.

Έτσι έφτασε στο γκολ με τον Σταματή στο 65’ μετά από φάση διαρκείας και εξαιρετική ενέργεια μιας εκ των αλλαγών του Πέτρου Δημητρίου, του Ζαφειράκη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους με ξεκάθαρο στόχο να «διαφυλάξουν» το υπέρ τους σκορ.

Και το πέτυχαν αν και λαχτάρισαν στο 85’ όταν ο Λίτσκας με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Τσάπαλου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 65’ Σταματής

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ρέλλας, Γκούμας, Κόκκορης (73’ Τζανουλίνος), Σκαρτσίλας, Κάναλς (62’ Ζαφειράκης) , Σταματής (86’ Σμίλτος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Μένκα, Όστοϊτς, Γκότοβος (71’ Λίτσκας), Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (46’ Μπαϊκαρά), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Καπνίδης, Γεωργιάδης (46’ Στεφάνοβιτς), Τζόκιτς.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κύριος (Αρκαδίας)

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep