Πήρε τη... ρεβάνς

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 3-1 μέσα στην Σπάρτη. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 3-1 μέσα στην Σπάρτη.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε 3-1 στη Σπάρτη και πήρε το τρίποντο απέναντι στην ομάδα που της είχε σπάσει το αήττητο εντός έδρας.

[googlead][/googlead]

Η Σπάρτη ήταν εκείνη που ήθελε να βγάλει από πάνω της το όποιο άγχος για την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά τελικά ο ΑΟΧ Κισσαμικός έδειξε χαρακτήρα και πήρε εύκολη νίκη με 3-1 μέσα στην Λακωνία. Αυτό το τρίποντο, σε συνδυασμό με τους τρεις βαθμούς που της ...χρωστάει η «αθλητική δικαστής» από το εντός έδρας ματς με την Βέροια φέρνει τον ΑΟΧ Κισσαμικό στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Δόξα Δράμας.

Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Μάρκου Στεφανίδη ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, με το δοκάρι του Ράντι στο 6ο λεπτό, αλλά ο ΑΟΧ Κισσαμικός δεν ήταν άστοχος στις δικές του ευκαιρίες και με γκολ του Χαλκιαδάκη στο 10ο και 14ο λεπτό πήρε προβάδισμα 2-0 πριν κλείσει το πρώτο τέταρτο του ματς.

Η συνέχεια ήταν υποτονική για τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους για την εστία του Λαζαρίδη και έτσι χρειάστηκε στο 70ό λεπτό η ικανότητα στις εκτελέσεις φάουλ που έχει ο Τριανταφυλλάκος για να μειώσουν και να ελπίζουν έστω στην ισοπαλία.

Αυτή η ελπίδα κράτησε μόλις δέκα λεπτά, αφού ο Ξύδας στο 81ο λεπτό με σουτ έκανε το τελικό 1-3 και έβγαλε κάθε σκέψη ανατροπής της κατάστασης από τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης. Πλέον η ομάδα της Λακωνίας έχει 32 βαθμούς, αλλά μαζί με τα δύο ματς που πήρε στα χαρτιά και χρειάζεται δύο με τρεις νίκες για να μην μπλέξει σε «παιχνίδια υποβιβασμού».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-3
ΓΚΟΛ: 70' Τριανταφυλλάκος - 10', 14' Χαλκιαδάκης, 81' Ξύδας
ΔΟΚΑΡΙ: 6' Ράντι

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης (46' Δεινόπαπας), Κολτσίδας, Τσιμότζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (69' Μπέλης), Ράντι, Φουρτάδο (57' Ράνος).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (69' Σάλιακας), Ξύδας (92' Αποστολίδης), Λέο (86' Νικόλτσης).

ΔIAITHTHΣ: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Ψαρρής (Ζακύνθου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep