Ο... πρώην του έκοψε τη φόρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα έφυγε νικητής (1-0) από το Αλκαζάρ, διακόπτοντας το αήττητο σερί του Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας.

[googlead][/googlead]

Την... 4η θέση κρυφοκοιτούσε ο Απόλλων Λάρισας χάρη στο αήττητο σερί που είχε διαγράψει στο πρωτάθλημα, όμως ο ΑΟ Τρίκαλα του έκοψε τη φόρα. Στο θεσσαλικό ντέρμπι που έγινε το Σάββατο (31/03) στο Αλκαζάρ ένας πρώην των «κυανόλευκων», ο Βασίλης Σαχινίδης ήταν αυτός που «σκότωσε» την προηγούμενη ομάδα του και υπέγραψε τη νίκη (1-0) των «κυανέρυθρων».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με τον ΑΟΤ να έχει μία καλή στιγμή με σουτ του Μιλοσάβλιεβ στο 20'. Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για ένα πέναλτι στο 45', όταν ο Τσιάρας φάνηκε να σπρώχνει τον Αγρόδημο μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής, όμως δεν είδε παράβαση.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, είχαν μία ευκαιρία με τον Τόμιτς στο 48' και τρία λεπτά μετά πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μάκος έκανε το γέμισμα, ο Παπαζαχαρίας συγκρούστηκε με τον Παϊτέρη και ο Σαχινίδης με πλασέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στα μετόπισθεν και άνοιξε το σκορ.

Ο Απόλλων Λάρισας έγινε πιο πιεστικός, έφτασε μπροστά στην περιοχή του Αποστολίδη, αλλά του έλειψε η ουσία. Ο Μαυριάς στο 80' θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όμως με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Ακόμα και η είσοδος του Σουλιώτη στο ματς (πήγε στην κορυφή της επίθεσης για να δώσει ύψος) δεν αποδείχτηκε αρκετή για να πάρουν οι γηπεδούχοι έστω τον πόντο, με τον ΑΟΤ να μένει αήττητος για 3ο διαδοχικό ματς.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1
Σκόρερ: 56' Σαχινίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71' Καρακατσάνης), Ε. Ανδρέου, Χατζής (81' Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88' Σουλιώτης), Τσιλούλης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42' Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53' Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83' Ζγκούρη).

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep