«Τρένο» ο Άρης

Με κορυφαίο τον Βαγγέλη Πλατέλλα και "ήρωα" τον Γιώργο Δεληζήση, ο Άρης πήρε το ντέρμπι με την Παναχαϊκή (2-1) και έκανε το «5 στα 5».
 
[googlead][/googlead]
 
Κιτρινόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Footballl League, με τον Άρη να επικρατεί 2-1 της Παναχαϊκής και να συνεχίζει με τον απόλυτο. Οι Θεσσαλονικείς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, απέδειξαν σε ένα ακόμα παιχνίδι οτι διαθέτουν το μέταλλο που κάνει την διαφορά υπερ τους. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλο έδειξε πως αποτελεί έναν από τους μνηστήρες της ανόδου και η πρώτη της ήττα ήρθε, πιθανότατα στην πιο δύσκολη έδρα της κατηγορίας και μάλιστα στις λεπτομέρειες.
 
Η Παναχαϊκή μπήκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με περίσσεια αυτοπεποίθηση και σκόραρε νωρίς. Μόλις στο 7' ο Μωραϊτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη και με πλασέ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού (0-1). Για περίπου ένα εικοσάλεπτο, η κυκλοφορία της μπάλας των Αχαιών ήταν υποδειγματική και, μάλιστα, έφτασαν πολύ κοντά σε ένα γκολ με την χαμένη ευκαιρία του Αποστολόπουλου στο 19'.
 
Ο Άρης από την πλευρά του ήταν μπλοκαρισμένος και απείλησε πρώτη φορά στο 22' με το έμμεσο φάουλ του Καπνίδη. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού από το σημείο αυτό, αύξησε την πίεσή της, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, ο Πλατέλλας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).
 
Όπως αναμενόταν το γκολ του Πλατέλλα, άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με τον Άρη να επιστρέφει από τα αποδυτήρια... φουριόζος. Στο 50' Ντούνης και Καπνίδης έχασαν σπουδαία ευκαιρία, ενώ ο τελευταίος ήταν άστοχος και στο 55' όταν βρέθηκε σε πλονεκτική θέση. Παρά το γεγονός πως η Παναχαϊκή δυσκολευόταν να κρατήσει τη μπάλα στην κατοχή της, οι Αχαιοί απείλησαν στο 65' με τον Γκίνο. Πάντως μετά την αφόρητη πίεση μέχρι το 60', η ομάδα του Οφρυδόπουλου ισορρόπησε το ματς και ο χρόνος λειτουργούσε υπέρ της. Ωστόσο το γκολ του Γιώργου Δεληζήση στο 76', έγειρε εν τέλει την πλάστιγγα υπερ του Άρη, ο οποίος συνεχίζει χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα.
 
 
Σκόρερ: 45+1' Πλατέλλας, 76' Δεληζήσης- 7' Μωραϊτης
 
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης (82' Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Ντούνης (73' Παυλίδης), Πασάς, Καπνίδης (70' Κάσσος).
 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (46' Πολυχρόνης), Μουστακόπουλος (84' Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης (64' Γκέσιος).
 
Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) 
Βοηθοί: Κεσίσογλου (Πέλλας), Θεοδώρου (Πιερίας)
 
[googlead][/googlead] 
Last modified onΠέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep