Το... αγχωτικό πάρτι του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 την Καλλιθέα έχοντας και τρία ακυρωθέντα τέρματα, αλλά και δύο δοκάρια!

[googlead][/googlead]

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΟΦΗ την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Δύο γκολ, τρία που ακυρώθηκαν και δύο δοκάρια. Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε το χρέος της, σημείωσε το εντός έδρας «δύο στα δύο», αν και στο τέλος χαλάρωσε και έκανε αγχωτική για αυτήν την αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και τον Κουσκουνά σε κέφια. Ο φορ των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 21' με κοντινό πλασέ (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ), ενώ στο 24' έπραξε το ίδιο από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 31' οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, για ανατροπή του Καντέ στον Κουσκουνά. Η πρώτη φορά που απείλησε η αθηναϊκή ομάδα ήταν στο 39', με το σουτ του Μάκο, που κατέληξε σε κόρνερ από κόντρα.

Στο 48' ο Κουσκουνάς είχε δοκάρι ύστερα από εξαιρετικό σουτ, ενώ στο 57' έγινε το 2-0, ύστερα από καταπληκτικό μακρινό σουτ του Κοιλιάρα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάρτος πήγε να μιμηθεί τον Κοιλιάρα, αλλά το δικό του σουτ πήγε στο δοκάρι. Στο 67' σημειώθηκε το τρίτο ακυρωθέν τέρμα του ΟΦΗ, αυτή τη φορά για οφσάιντ του Ορτέγκα.

Τα λεπτά περνούσαν, ο ΟΦΗ πίεζε αλλά δεν έβαλε τρίτο τέρμα, με την Καλλιθέα να μειώνει στο 82' με τον Ταλέντο. Οι «κυανόλευκοι» πήραν μέτρα, δεν έφτασαν σε δεύτερο γκολ και ο ΟΦΗ ένα ματς στο οποίο έπρεπε να βάλει πέντε γκολ, το έκανε αγχωτικό στο φινάλε.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 21' Κουσκουνάς, 56' Κοιλιάρας - 82' Ταλέντο

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (76' Όγκμποε), Μάρτος, Παπαστεριανός (20 λ.τ. Νάστος), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας (68' Ρούσσος), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μ. Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος (62' Ταμπάκης), Μάκο (71' Κερασίδης), Ταλέντο, Σμυρλής, Χοτζάλι (45' λ. τρ. Μήλιος).

Διαιτητής: Tσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Χρηστάκος (Πειραιά)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 01:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep