Την απελευθέρωσε ο Τζέκος

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και σημείωσε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της.

[googlead][/googlead]

Η έδρα και η άμυνα ήταν για ακόμη μια φορά ο απόλυτος σύμμαχος της Αναγέννησης Καρδίτσας για να φτάσει στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας με 2-0. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα δεν δέχεται τέρμα για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της, μετά από αυτά με τον ΟΦΗ (0-0) και τον Παναιγιάλειο (1-0).

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, βγήκαν με περισσότερη όρεξη στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να ασκήσουν περισσότερη πίεση στην περιοχή των φιλοξενούμενων και να πάρουν το τρίποντο. Ο Δήμος Τζέκος άνοιξε το σκορ στο 76ο λεπτό με ωραίο σουτ και ήταν αυτός που έδωσε την παραπάνω ώθηση, ώστε μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Χαντζάρας να σημειώσει το δεύτερο τέρμα και να εξασφαλίσει τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους».

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για το 39ο λεπτό, οπότε ο Σαχινίδης έπεσε στο έδαφος όταν βγήκε στα πόδια του ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Καρδίτσας, Νέστορας Γκέκας και ενώ περίμενε το πέναλτι, είδε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. 2-0
ΓΚΟΛ: 76' Τζέκος, 81' Χαντζάρας

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης (78' Ρουσσάκης), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος (90' Μπούσδρας), Κονέ (65' Χαντζάρας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης (57' Λαμπρόπουλος), Βουτσιάς (73' Γ. Ανδρέου).

ΔIAITHTHΣ: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δεμερτζής (Πέλλας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep