Πιο έτοιμος ο ΟΦΗ

Με γκολ των Χαντί και Όγκμποε ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

[googlead][/googlead]

Οι ομάδες του Ηρακλείου στη Football League, Εργοτέλης και ΟΦΗ, έδωσαν φιλικό το βράδυ του Σαββάτου (14/10) στο Παγκρήτιο. Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 με γκολ των Χαντί (πέναλτι) και Όγκμποε. Ο Εργοτέλης είχε δύο δοκάρια, άλλο ένα οι νικητές στο 90'. Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη ευκαιρία. Οι «μελανόλευκοι» έφυγαν στην κόντρα με τον Κουσκουνά, ο οποίος έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής, αλλά ήταν χλιαρό και μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Εργοτέλη. Στο 6' το σουτ του Παπαστεριανού εξουδετερώθηκε από τον Λαδά.

Ο Εργοτέλης έκανε την πρώτη τελική στο 12' και μάλιστα με... δοκάρι. Ο Ροβίθης με ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στη δεξιά δοκό. Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 16', όταν από σέντρα του Κομεσίδη απο δεξιά, ο Χαντί σε θέση βολής απο το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πήγε πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι! Στο 34' η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κέρδισε πέναλτι. Ο Ορτέγκα ανατράπηκε απο τον Μαζουλουξή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χαντί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 42'. Ο Σταματάκος βρήκε τον Μπουρσέλη, ο οποίος πλάσαρε και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου.

Στο 46' ο Χαντί δεν εκμεταλλεύτηκε σημαντικό λάθος της άμυνας του Εργοτέλη και αστόχησε. Στο 47' ήταν η σειρά του Ροβίθη να απειλήσει, όταν σούταρε στην αριστερή γωνία και ο Στρέζος έδιωξε. Ο επιθετικός του "Έργο" δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα στο 64', ενώ στο 67' έκανε παράλληλη σέντρα για τον Εφορτ, ο οποίος δεν πρόλαβε να ακουμπήσει τη μπάλα και να της δώσει πορεία προς το τέρμα.

Ο ΟΦΗ στο 74' παραλίγο να κάνει το 0-2 με σουτ του Οικονόμου, αλλά τελικά το δεύτερο γκολ μπήκε στο 78'. Από σέντρα του Παπατόλιου, ο Μάνος έβγαλε για τον Ογκμποε, που με προβολή έστειλε τη μπάλα να περάσει τη γραμμή τέρματος παρά την προσπάθεια του Λαδά (0-2). Τελευταία φάση του αγώνα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάλ, με τη μπάλα να χτυπά στη συμβολή των δοκών!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Μπουτσάκης (75' Κάιπερς), Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (60' Εφορτ), Σταματάκος, Ροβίθης (82' Μάνος).

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος (54' Οικονόμου, 84' Πλευράκης), Ορτέγκα (54' Ογκμποε), Κουσκουνάς (54' Μάνος), Χαντί (54' Κουτσιανικούλης), Μάρτος (54' Λεάλ), Παπαστεριανός (54' Πουρτουλίδης), Κομεσίδης (54' Σιώπης), Κοιλιάρας (54' Παπατόλιος), Ζιαμπάρης (64' Ρούσσος), Ποτουρίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 22:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep