Μηδέν στην… δημιουργία

ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναιγιάλειος έμειναν στο 0-0 στην «πρόβα τζενεράλε» πριν την σέντρα του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

«Σφιγμένοι» παρουσιάστηκαν μια εβδομάδα πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος, ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναιγιάλειος με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Φιλιππιάδας. Πάντως στην κακή ποιότητα του αγώνα σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, καθώς οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν να προσέχουν σε πολλές περιπτώσεις να μην τραυματιστούν.

Έτσι οι φάσεις μπροστά από δύο εστίες ήταν ελάχιστες και προήλθαν κυρίως από στημένες φάσεις. Να σημειωθεί πως οι δύο εβδομάδες οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Αίγιο, όπου οι «μελανόλευκοι» είχαν επιβληθεί με 1-0. Μελανό σημείο του αγώνα για την ομάδα της Άρτας ήταν ο τραυματισμός του Μακρή στο 10', ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεος στο γόνατο και αποχώρησε.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας (67' Σιαράβας), Παπανίκου (75' Καψάλης), Αβραμίδης, Θεολόγου (70' Άτσκα), Τσοντάκης (75' Φίλιος), Γυφτοκώστας (75' Τζουμάκης), Κόλλινς (78' Μουκίδης), Μακρής (10' λ. τρ. Χούσος), Μακρίδης (60' Κυριάκης), Λουκίνας (67' Μιχάλης), Ευαγγέλου (80' Τσάκαλος)

Παναιγιάλειος (Ν. Κουρμπανάς): Πολίτης, Ρέλλας (78' Ντέμο), Βλάχος (69' Στίκας), Μπρους (60' Γαβριηλίδης), Κοντοχρήστος (46' Παπαχρήστος), Σκαρτσίλας (70' Γκούφας), Γκούμας (80' Κάναλς), Καζναφέρης (46' Κριστέτο), Ιντζίδης (78' Σμίλτος), Γεωργακόπουλος (46' Σταματής), Αρναρέλλης (46' Κόκκορης)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep