Ισοπαλία στο «Ελ Πάσο»

Καλλιθέα και Αχαρναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (15/10).

[googlead][/googlead]

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Καλλιθέα και Αχαρναϊκός σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/10) στο «Ελ Πάσο». Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για τους γηπεδούχους, αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στην ώρα του, ενώ για τους Μενιδιάτες υπάρχει νέο «τεστ» την Δευτέρα (16/10) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Φυλή.

Η Καλλιθέα προηγήθηκε στο 82' με σουτ του Ξόμπλιου, που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Αχαρναϊκού, όμως οι «πράσινοι» έφεραν το ματς στα ίσα στο 89' όταν ο Καρβουνίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μεγαλοοικονόμου από κοντά βρήκε δίχτυα. Στο 86' από γέμισμα του Μήλιου ο Ξόμπλιος είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Τσεβά να σκοράρει (14'), αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία, σε μια δύσκολη φάση. Γενικά στο πρώτο 45λεπτο οι «πράσινοι» στάθηκαν καλύτερα, έδειξαν πειθαρχημένο σύνολο και με πίεση ψηλά έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους. Έδειξαν, πάντως, ότι θέλουν δουλειά στην αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο 45λεπτο η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά, έχασε διπλή ευκαιρία με τους Ξόμπλιο, Μασέδο (50'), με τον Παπαγγελή (70') και σε εκτέλεση φάουλ του Μάκο (74'), οπότε ο Πάντος έσωσε την εστία του.

Ο Μηλιώτης στο 75' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτογλίδη και τρία λεπτά μετά ο Μασέδο δεν βρήκε στόχο με σουτ. Εν τέλει στο 82' και από λάθος της άμυνας ο Ξόμπλιος με «κεραυνό» δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ του Αχαρναϊκού. Τέσσερα λεπτά μετά από γέμισμα του Μήλιου ο σκόρερ είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 89' διαμορφώθηκε το 1-1. Ο Καρβουνίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Μεγαλοοικονόμου αφύλαχτος βρήκε δίχτυα. 

Το ματς σε γενικές γραμμές είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά ο διαιτητής δεν έβγαλε κάρτα. Σημειώνεται ότι ο προπονητής της Καλλιθέας, Μαρσέλο Τροΐζι πραγματοποίησε πέντε αλλαγές, ενώ ο Πέτρος Δημητρίου έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 10 αναπληρωματικούς του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Βορύλλας (46’ Κουτογλίδης), Βασιλείου, Συριόπουλος, Κάτσικας (46’ Παπαγγελής), Ντιακιτέ, Μίγγος (46’ Μήλιος), Χοτζάλι, Καντέ, Μάκο (86’ Τουρούκης), Ξόμπλιος, Βινίσιους (46’ Μασέδο).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης (46’ Πάντος), Γραμματίκας, Μπεκατώρος (77’ Τουγλής), Αφράτης (60’ Μεγαλοοικονόμου), Μεντής, Αρώνης (83’ Σταμούλης), Παπασάββας (62’ Καρβουνίδης), Ζαφειράκης (60’ Κυριαζόπουλος), Τσεβάς (66’ Εζουμέζου), Καζβιρόπουλος (62’ Τοπτίδης, 83’ Γκουντούνας), Τζάθας (62’ Μηλιώτης).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 02:47

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 18:43 Comment Link

    Αμα δεν μπορειτε να κερδισετε ουτε τον αχαρναικο σε δυο παιχνιδια...στο ενα ηττα με 3-0 κ το αλλο ισοπαλια καλυτερα μην κατεβειτε καθολου στο πρωταθλημα ...θα κανετε μαγκα μεχρι κ τον γκωνια!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep