Έβγαλε αντίδραση ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από τα Περιβόλια, επικρατώντας με 2-0 του ΑΟΧ.

Με το «τρίποντο» έφυγε από τα Χανιά ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΑΟΧ την Τετάρτη (22/03) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από τον ΑΟ Τρίκαλα στο «Γεντί Κουλέ» και συνεχίζουν με 11 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους στον πίνακα.

Γρήγορος ο ρυθμός στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα κινητικές. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο περισσότερο απειλητικοί, έχοντας αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο μπροστά από την εστία του ΑΟΧ. Οι Χανιώτες από την άλλη προσπάθησαν να μην κρατήσουν παθητικό ρόλο και είχαν δύο αξιόλογες φάσεις στο δίλεπτο 32’-33’, ενώ παραλίγο στο 35’ ο Κώτσιος να κάνει το αυτογκόλ. Ο ΟΦΗ όμως ήταν εκείνος που πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 40’ οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν το πέναλτι για ανατροπή του Βουό στην περιοχή και ένα λεπτό αργότερα ο Πουρτουλίδης έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι δύο αντίπαλοι κυνήγησαν το γκολ. Οι Χανιώτες είχαν ένα σουτ από τον Αποστολόπουλο, ενώ από την άλλη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου απείλησε με τους Κώτσιο, Βουό και Ρούνεϊ. Με τα λεπτά να κυλούν υπέρ του ΟΦΗ, ο Βουό στο 90’ διπλασίασε με πλασέ τα τέρματα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 41’ πέν. Πουρτουλίδης, 90’ Βουό

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου (89’ Γεωργακόπουλος), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Δρίζης (56’ Λάσκαρης), Αποστολόπουλος (79’ Μηλιώτης), Σταματής, Βανκεβάι.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπόατενγκ, Μητρόπουλος (72’ Αντουκόρ), Πουρτουλίδης, Μιλοσάβλιεφ (58’ Πάγκαλος), Βουό, Όγκμποε (77’ Μάνος).

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Τζιλίρης (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep