Άντεξε ο ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά πήρε πολύτιμο βαθμό (0-0) κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Δεν δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους.

Κακό ματς με ελάχιστες φάσεις έγινε στην Καρδίτσα, εκεί όπου η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο ΑΟ Χανιά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια υπεροχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που είχαν αμυντική συμπεριφορά και κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν, συμπλήρωσαν έναν γύρο χωρίς νίκη. Το τελευταίο τους τρίποντο (εξαιρούνται τα άνευ αγώνος) ήταν στον πρώτο γύρο και στον αγώνα της 9ης απέναντι στην αντίπαλό τους την Κυριακή (03/04).

Την εδαφική υπεροχή είχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ανέβασε την απόδοσή της στο τελευταίο 15άλεπτο του ημιχρόνου και απείλησε με τους Μπλέντι (37’), Υφαντή (44’). Στο 37', πάντως, κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων όταν ο Τσούτσης έδιωξε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.

Ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει με τον Σκαθαρούδη στο 65’, όμως από εκεί και έπειτα δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Οι Κρητικοί είχαν καθαρά αμυντική συμπεριφορά, δεν φάνηκαν επιθετικά, εμφανώς επηρεασμένοι από τη διήμερη αποχή μέσα στην εβδομάδα, αλλά άντεξαν, αφού κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάρουν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (73’ Τζέκος), Υφαντής (63’ Τσιλούλης), Σκαθαρούδης, Μπιτέλης, Γκουγκούδης (63’ Πιτταράς).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Δεινόπαπας (69’ Παλιάτσιος), Νύκταρης (71’ Διαμαντόπουλος), Παγώνης, Ιωαννίδης, Χατζηλιάδης (85’ Νάκας), Τσούτσης, Σάντερσον, Γκέσιος.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Πασχαλίδης (Εύβοιας), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep